Vliegen naar International Falls

International Falls is een kleine stad in het noorden van Amerika. Het ligt vlak aan de grens, het is zelfs vastgeplakt aan de Canadese stad Fort Frances. De steden worden...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets International Falls voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar International Falls vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets International Falls vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets International Falls te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar International Falls? Geef je op voor de International Falls Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe International Falls vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar International Falls kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights International Falls in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje International Falls boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht International Falls in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
International Falls als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd International Falls

Hoe lang is het vliegen naar International Falls? De vluchtduur is 16 uur inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten International Falls

Aanbieder
Reserveringskosten
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket International Falls o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis International Falls met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar International Falls. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets International Falls zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017