Vliegen naar Elmira

Elmira is een stad in Chemung County gelegen in het noordoosten van Amerika in de staat New York. Terwijl je Elmira binnenrijdt wordt je verwelkomt door een prachtig welkomstbord....   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 726,-

Vliegtickets.nl

aanbevolen v.a. € 784,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Elmira voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Elmira

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Elmira

Kaart Elmira

Lees meer over Elmira

... Op dit bord staat de slogan van de stad "Honoring the past, Building the Future".

Er wonen ongeveer 30.000 mensen in Elmira. De stad kent heerlijke aangename zomers met weinig neerslag en koude, natte winters, met in januari een gemiddelde dagtemperatuur van 0,5 graden celsius. In de nachten vriest het dan dus regelmatig. In de winter komt er ook veel sneeuwval voor in Elmira.

Luchthaven Elmira
Elmira Corning Regional Airport ligt ongeveer 4 kilometer ten zuiden van Elmira. Er zijn redelijk wat grote maatschappijen die naar de luchthaven van Elmira vliegen, maar een directe vlucht vanaf Amsterdam is helaas niet mogelijk. Meestal maak je een overstap op een Amerikaans vliegveld, zoals Detroit of Philadelphia. Het is mogelijk om op het vliegveld van Elmira een auto te huren.

Goedkoop naar Elmira vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Elmira vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Elmira te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Elmira? Geef je op voor de Elmira Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Elmira vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Elmira kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Elmira in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Elmira boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Elmira in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Elmira Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Elmira  

Hoe lang is het vliegen naar Elmira? De vluchtduur is circa 13,5 uur. Inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 393,-
Hong Kong
€ 63,-
Marrakech
€ 60,-
Fuerteventura

Bijkomende kosten bij vluchten Elmira

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Elmira o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Elmira met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Elmira. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Elmira zijn het laatste gecheckt op 21-08-2018


0
shares