Vliegen naar Augusta

Vliegen naar Augusta, Georgia? De luchthaven van Augusta (Airport code AGS) ging tot 10 jaar terug door het leven als Bush Fields Airport, maar heet nu Augusta Regional Airport....   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Augusta voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Augusta vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Augusta vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Augusta te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Augusta? Geef je op voor de Augusta Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Augusta vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Augusta kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Augusta in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Augusta boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Augusta in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Augusta als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Augusta

Hoe lang is het vliegen naar Augusta? De vliegtijd naar Augusta bedraagt bijna 15 uur. Dit is inclusief tussenstop van 4,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Augusta

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Augusta o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Augusta met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Augusta. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Augusta zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017