vliegtickets-termijnen-betalen.jpg

Gratis je vliegtickets in termijnen betalen

Hoe kan je nu Airfrance en KLM tickets boeken en later betalen?

Gepubliceerd op 1 januari 2024

Een mooie KLM werelddeal of andere leuke actie voor de vakantie gezien maar net niet voldoende geld op de bank? Zou je je vliegtickets graag achteraf betalen?  Je vliegticket gespreid betalen kan nu echt. Hier lees je hoe dat werkt!

 

Waar kan ik vliegtickets in termijnen betalen? Fly now pay later: KLM en AIR FRANCE vliegtickets achteraf betalen zonder rente!

Ja, je leest het goed. Het is tegenwoordig mogelijk om je KLM en AIR FRANCE tickets in drie gelijke maandelijkse termijnen te betalen. Omdat veel van onze bezoekers er de voorkeur aan geven om hun tickets gespreid te betalen, hebben wij voor je uitgezocht of dat kan en hoe dat dan precies gaat.

Wat blijkt, je KLM vlucht nu boeken later betalen, kan heel eenvoudig met je American Express Flying Blue creditcard bij de meeste gebruikers bekend als de KLM credit card. Het maakt niet uit of je de goedkoopste Flying Blue creditcard (eerste jaar gratis, daarna 3,- per maand) of de Flying Blue Silver, Gold of Platinum Card hebt. Bij alle Flying Blue American Express Cards, kan je renteloos de kosten van je vliegtickets van KLM en AIR FRANCE in drie opeenvolgende maandelijkse termijnen betalen

Tip: KLM verkoopt tegenwoordig ook nog eens vele andere luchtvaartmaatschappijen zoals Delta Air Lines, China Southern Airlines & vele anderen, hierdoor kan je nu nog meer vluchten in termijnen boeken.

Bovenop alle eerder genoemde voordelen spaar je op alle tickets die je boekt extra flying blue miles van KLM die je later kunt inwisselen voor gratis KLM vluchten of upgrades. Je krijgt ook een gratis aanvullende ongevallenverzekering en Global Assist. Heb je nog geen American Express Card? Dan is dit een erg aantrekkelijke actie: Probeer de Flying Blue American Express card het 1e jaar helemaal gratis (daarna 3,- per maand)!

 

KLM vliegtickets op afbetaling via American Express: zo werkt het als je de creditcard in huis hebt

Nou je vliegticket in termijnen betalen het kan inderdaad en zelfs zonder bijkomende rente! Goed nieuws dus! Hoe dan?  Je moet dan via je online American Express-account ‘Fly now Pay later’ activeren en daar op de link ‘Gespreide betalingen’ klikken. Dat is echt in 2 minuten gepiept. De rest gaat automatisch en zo kan je helemaal gratis de aanschaf van je tickets spreiden over 3 gelijke maandelijkse termijnen. Nu kan je de transactie selecteren die je gespreid over drie maanden wilt betalen. Deze dienst is gratis en rentevrij. Tip: let er wel op dat je dit tenminste 48 uur voor de sluiting van je maandafrekening doet! De eerste termijn verschijnt dan op het rekeningoverzicht van de lopende maand en de tweede en derde termijn steeds op het volgende rekeningoverzicht.

 

Nu boeken later betalen van je vlucht: social media boekingen

Als je jouw tickets via Social Media boekt en gebruik wilt maken van de optie ‘Fly now Pay later’, neem dan even telefonisch contact op met American Express om het door te geven. De gespreide betaling regelen vraagt dan namelijk om een handmatige ingreep. De betaling wordt namelijk op je online account niet herkend als KLM-ticket als je via social media boekt.

Geniet nu nog meer en makkelijker van de Werelddeal Weken en andere mooie KLM acties

Alles duidelijk? Houd dan onze site in de gaten voor de geweldige KLM Werelddeal aanbiedingen in januari en in september 2024. Er is dan weer volop keuze uit diverse stedentrips en de meest avontuurlijke en exotische reizen tegen hele scherpe prijzen. Natuurlijk kan je ook dan weer van ons de allerbeste adviezen en tips verwachten.

 

Met de ‘Fly now Pay later’ deal kan je lekker –en voordelig- genieten van een welverdiende vakantie, ook als je het hele bedrag niet ineens kunt of wilt missen! Heb je nog geen Flying Blue – American Express Card? Dan is het misschien een idee om de Flying Blue American Express aan te schaffen. De Flying Dutchman Silver Card kost je inclusief diverse reisverzekeringen maar € 75, - per jaar (1e jaar gratis!) en je kunt er een hoop plezier van hebben.

Tijdens de KLM Werelddeal Weken in januari en in september verlaagt de KLM gedurende 3 weken wel 100 bestemmingen tot 40% in prijs. Dan verdien je die die creditcard dus snel terug!

Meer tips voor goedkoop vliegen met KLM:


- Wanneer KLM vlucht boeken?

- KLM goedkoper vanuit Belgie

- Gratis KLM Bus naar Schiphol

- Werelddeal Weken KLM 

 

Foto: Air France-KLM

Beoordeel:

Meer nieuwsartikelen