vliegen-bonaire-corona.jpg

Mag je weer vliegen naar Bonaire?

Alles over het Bonaire reisadvies en de maatregelen op het eiland

Gepubliceerd op 16 juni 2021

Mag je weer vliegen naar Bonaire? Ja! Tropisch Bonaire kwam als eerste van de Caribische eilanden in aanmerking voor een positief reisadvies. Vanaf 19 mei 2021 is de kleurcode van het eiland, dat al 23 april uit lockdown ging, naar geel gegaan . De verwachting is dat ook dat de prijzen van vluchten naar Bonaire de komende dagen snel zullen stijgen. Op dit moment boek je nog vliegtickets naar Bonaire v.a. 449,- retour. 

 

Daling besmettingen Bonaire

Op Bonaire vertonen de corona besmettingen al enige tijd een dalende lijn. De bevolking van het eiland, dat deel uitmaakt van ons Koninkrijk, heeft voor een groot deel ook al een vaccinatie ontvangen.

 

Bonaire: corona testen en quarantaine niet meer nodig

Nederlanders die vanaf 19 mei naar Bonaire vliegen hoeven dus niet meer getest te worden op corona na hun terugvlucht. Bij aankomst op het eiland was al geen quarantaine nodig en dat hoeft nu ook niet meer na je vakantie op dit mooie eiland.

Tip: Tui heeft alle maatregelen rondom Corona op het eiland (m.b.t. de avondklok, restaurants die overigens gewoon open zijn etc.) op een rij gezet: Bonaire Corona maatregelen

Het actuele reisadvies van Buitenlandse Zaken zal 15 mei aangepast worden voor Bonaire m.i.v. 19 mei.  

Beoordeel:

Meer nieuwsartikelen