gratis-ticketadvies-tijdens-suriname-beldagen.png

Suriname Beldagen: gratis hulp van vliegexperts

Vliegticket vergelijker VliegenNaar.nl organiseert a.s. donderdag 13 en vrijdag 14 augustus speciale ‘Suriname beldagen’. De redactie en het vluchtaanbiedingen testteam van de website zitten dan klaar om consumenten te helpen de goedkoopste tickets naar Suriname voor hun reisperiode te vinden.

Omdat niets zo frustrerend is als een aanbieding willen boeken en die laagste prijzen vervolgens nergens kunnen vinden, organiseert VliegenNaar.nl deze week ‘Suriname Beldagen’.

“We hebben gemerkt dat er veel behoefte is aan hulp en advies bij het vinden van scherp geprijsde tickets naar Suriname”, vertelt Caroline Ferguson, initiatiefneemster en oprichtster van VliegenNaar.nl. “Tienduizenden Nederlanders vliegen jaarlijks naar Suriname voor een vakantie of familiebezoek, maar de vluchten zijn relatief duur. Toch zijn er met enige regelmaat echt bijzondere actietarieven beschikbaar die zomaar 250 euro kunnen afwijken van het standaard tarief. Veel consumenten volgen deze ontwikkeling van ticketprijzen al via onze Flight Alert Service, maar dit soort vluchtaanbiedingen en ook zaken als de gunstigste vluchtdata en voordeligste vliegroutes, zijn vaak lastig terug te vinden op de sites van luchtvaartmaatschappijen. Daar willen we extra bij helpen”.

Bel gratis met het VliegenNaar.nl testteam op 020-7630554

Op vrijdag 14 augustus kan iedereen die moeite heeft met het vinden van de beste ticketdeals naar Suriname gratis bellen met VliegenNaar.nl. De vliegexperts op de redactie en het testteam zijn tussen 09.00 en 19.00 uur bereikbaar op 020-7630554. De eerste beldag op donderdag 13 augustus is exclusief voor de Suriname Flight Alert abonnees. De Flight Alert is een gratis e-mail service die consumenten attendeert als luchtvaartmaatschappijen nieuwe aanbiedingen publiceren die voldoen aan hun wensen.

250,- per ticket besparen tijdens de Belgische Werelddeal Weken

De KLM Werelddeal Weken zijn vaak een goed moment om tickets naar Suriname te boeken. Echter stunt KLM momenteel (nog) niet met de tarieven vanaf Amsterdam en is Paramaribo helaas niet altijd een onderdeel van de Werelddeal aanbiedingen.

Het is momenteel al wel mogelijk om zo’n 250,- per ticket te besparen door te profiteren van de Belgische KLM Werelddeal Weken. De tarieven vanaf Antwerpen beginnen namelijk bij zo’n 600,- retour i.p.v. 850,- v.a. Schiphol. Je moet er dan alleen voor zorgen dat je op de heenweg incheckt in de Thalys trein op Antwerpen Centraal Station (dat is namelijk een onderdeel van je ticket), waarmee je naar Schiphol reist waar je vervolgens op een directe vlucht naar Paramaribo stapt. Check je niet in op Antwerpen Centraal, vervalt het recht op de "rest" van de reis (de vlucht Amsterdam - Paramaribo)! Hoe kom je voordelig naar Antwerpen? Per NS International reis je voor ongeveer 2 tientjes rechtstreeks v.a. Amsterdam, Schiphol of Rotterdam naar Antwerpen Centraal. Nog goedkoper: de BUS vanaf Amsterdam Sloterdijk of Rotterdam Centraal naar Antwerpen Plantinkaai Busstation, waarvandaan je binnen een kwartiertje naar Antwerpen Centraal reist met het plaatselijke OV.

Moet je dan op de terugweg weer moeilijk doen? Nee, want op de terugweg vlieg je rechtstreeks naar Amsterdam, ga je van boord en lekker naar huis en de trein naar Antwerpen laat je lekker zitten (tenzij je uiteraard naar het Zuiden wilt reizen). Op de heenweg kost het je inderdaad iets een omweg, maar het levert je wel 250,- p.p. op waar je ter plaatse aardig wat Roti met Parbo biertjes van kunt kopen, hmm!!

Nieuw: bekijk nu ook alle aanbiedingen van Surinam Airways in het overzicht op Vliegennaar.nl/vliegen-naar-paramaribo.

Beoordeel:

Meer nieuwsartikelen