luggo.jpg

Bagage thuis ophalen? Tip: Luggo Premium 100% gratis!

Omzeil de wachtrij voor de incheck met Luggo bagagetransport. Extra voordeel voor onze vaste lezers en Flight Alert gebruikers!

Gepubliceerd op 27 maart 2024

Zie jij ook zo op tegen die lange rijen op Schiphol Airport bij je volgende reis? Dan hebben we goed nieuws voor je! Want Vliegennaar.nl mag aan haar vaste volgers en Flight Alert gebruikers een jaar lang gratis premium service aanbieden van Luggo:  


Redactie udate 27-3-24: helaas zijn Transavia en KLM de samenwerking met Luggo gestopt. De bagagedienst is permanent gesloten. Meer leuke vliegvoordeel acties zoals gratis stoelreservering en korting op tickets tref je op KLM & Korting

 

Cadeautje van Luggo: exclusieve kortingscode t.w.v. 25,- voor Vliegennaar.nl volgers
 

Vul nu de Luggo kortingscode 25LEADS2TRAVEL in op Luggo.nl en gratis premium service met de volgende voordelen:

  • 5% korting op alle bagagetransport van Goluggo.  Waaronder ook 5% korting op de bagage ophaalservice van huis direct naar je hotel of vakantiehuis.
  • 5% korting op de Luggo Transavia en de Luggo Corendon service. Vlieg je met Corendon of Transavia? Laat je bagage thuis ophalen en inchecken en reis relaxed met de trein naar het vliegveld.
  • 10% korting op het eerste jaar lidmaatschap van Schiphol Privium Plus. 
  • En natuurlijk alle voordelen van Luggo Basic waaronder gratis sealen en verzegelen van je koffers.

 

Zo krijg je jouw gratis lidmaatschap

  1. Ga naar Goluggo.com en klik op upgrade naar premium
  2. Je krijgt dan de vraag of je een privium account of kortingscode hebt. Klik dan op ja ik heb een code en vul daar 25LEADS2TRAVEL in
  3. Vul vervolgens je persoonlijke gegevens in en je kunt direct daarna gebruik maken van je gratis jaarabonnement op Luggo Premium.

Hoe werkt de Luggo Luggage service? 


Bagagetransport van en naar je bestemming 

Ga zorgeloos op reis en ga naar www.luggo.nl. Kies je bestemming en ophaalmoment. Luggo komt je koffers thuis ophalen, verzegelt je koffers en checkt deze in net als op de luchthaven. Je hoeft dus niet meer langs de bagage drop-off en kunt ontspannen per ov naar Schiphol reizen. Op de bestemming levert Luggo jouw bagage keurig af bij de receptie.


Tip: de Luggo medewerker die je koffers komt ophalen kan desgewenst ook nog je PCR test afnemen. Je ontvangt je uitslag binnen 8 uur en bij een negatief testresultaat wordt een reiscertificaat afgegeven. Ideaal!

De Corendon en Transavia bagage thuis ophalen Luggo.nl service

Als je met Transavia of Corendon vliegt kan je voor het vaste bedrag van 35,- gebruik maken van de bagageservice om twee koffers op te laten halen en inchecken op de luchthaven. Je haalt hem dan op bestemming vervolgens zelf van de band. Meer bagage bij je? Voor 3 koffers betaal je 45,-, voor 4 koffers 55,- en voor 5 koffers 60,-.

Ga naar de  Luggo website voor meer informatie en om te bagagetransport te regelen. 

Luggo ervaringen 

Tot dusver horen wij bijzonder positieve ervaringen over de Luggo Transavia en Luggo Corendon service. Maar we volgen jullie berichten op de voet. Zijn jullie ook zo blij met deze nieuwe dienst? Zouden meer luchtvaartmaatschappijen dit moeten doen? We berichten hier t.z.t. graag weer over aan de hand van jullie reviews over Luggo!

Meer voordeeltjes voor een voordelige vliegreis

Beoordeel:

Meer nieuwsartikelen