black-friday-suriname.jpg

Wooow Black Friday Suriname tickets v.a. 464,- retour!

Boek nu het nog kan tijdens de Black Friday periode!

Gepubliceerd op 17 november 2023

Het is de week van Black Friday! Dat betekent dat verschillende reisorganisaties stunten met tickets en vakanties. Tussen die stuntacties hebben wij de volgende schitterende deal gespot: Black Friday Suriname tickets va €464! Het tarief is inclusief de black friday kortingscode: BFTCKET
De kortingscode werkt pas op tickets als het boekignsbedrag boven de €500,- ligt, het tickettarief van €464 is gebaseerd op ten minste een reisgezelschap van 2.

Een uniek tarief voor deze normaal prijzige bestemming. Altijd als eerste op de hoogte zijn van de scherpste Suriname deals? Maak een Flight Alert aan voor goedkope vliegtickets Suriname!

 

Een deal als deze is echt uitzonderlijk. Tickets naar Suriname onder de €500 zijn zeldzaam en komen misschien eens per jaar voor. Meestal zijn dit soort goedkope vluchten met een lange overstap, maar met deze deal heb je een directe TUI vlucht van Amsterdam naar Paramaribo. Sla dus nu toe! 

Je boekt je tickets Paramaribo bij TUI tegen dit actietarief voor vertrek in de maanden januari tot en met maart op ruim beschikbare data. Dit is een heerlijke periode om naar Suriname op vakantie te gaan. Deze maanden vallen namelijk buiten het regenseizoen.

 

Naast deze schitterende Suriname Black Friday deal zijn er nog veel meer extreem scherpe deals bij verschillende aanbieders waaronder KLM en Kras. Wij zetten ze op een rij in ons artikel over Black Friday vliegtickets!

Beoordeel:

Meer nieuwsartikelen