black-friday-vliegtickets-deals.jpg

De beste Black Friday vliegticket deals 2023

De allerbeste Black Friday ticket deals op een rij: van KLM en Transavia tot TUI!

Gepubliceerd op 20 november 2023

De eerste acties voor Black Friday, de bekende actieperiode, uit Amerika, zijn weer van start. Doen vliegtickets mee aan Black Friday acties in Nederland dit jaar? En is Black Friday echt goedkoper?

De eerste acties zijn veelbelovend. Vliegtuigmaatschappijen, online reisbureaus en NS bieden vluchten en complete reizen met GIGA korting zullen aan tijdens deze stuntverkoop in 2023.

Overigens start in de meeste gevallen de sale van vliegtickets om 1 minuut over twaalf op Black Friday en loopt door tot en met 23.59 uur op Cyber Monday. Maar de eerste acties zijn op 16 november al live!

 

Black Friday vliegtickets Transavia 

Doet Transavia mee aan Black Friday? Ja zeker deze aanbieder van goedkope vluchten heeft geweldige  Black Friday deals tijdens de grote Transavia Sale 2023. Wat te denken van Kopenhagen v.a. 39,-, Marrakech v.a. 49,- of IJsland v.a. 61,-? Bekijk alle Transavia Black Friday deals v.a. 39,-!

 

Black Friday NS International: 25% korting op Interrail Global Pas 

Dit jaar heeft NS International een waanzinnige Black Friday Sale voor wie rond wil reizen door Europa. Op alle Interrail Global Passen ontvang je nu 25% korting! Zie NS Black Friday Interrail actie 2023.

 

 

Goedkope voor Black Friday vliegtickets Ryanair en mooie kortingscodes: Cheaptickets Black Flyday

Dit online reisbureau liet ons weten voor 2023 :een ruime selectie van enorm afgeprijsde super deals te hebben. Reken op topdeals voor topbestemmingen van Barcelona tot Lissabon, van Londen tot Rome v.a. 6,- voor je vlucht. Met de Black Friday kortingscodes krijg je nog eens 20,- / 30,- extra korting! 


€20 korting op alle Europese bestemmingen met kortingscode: BLACKFRIDAYEU

€30 korting op alle verre bestemmingen met kortingscode: BLACKFRIDAYVER
 

Voor meer informatie en boeken zie Black Friday deals Cheaptickets.nl



TUI Black Friday reisaanbiedingen: 100,- korting op Fair Friday

Ook voor dit jaar heeft TUI een flinke Black Friday actie in petto met voortreffelijke kortingen en alle werelddelen komen erbij kijken. Wel vraagt TUI aandacht voor duurzaamheid door "niet mee te doen" met Black Friday en het "Fair Friday" te noemen.

Zo hebben we vorige jaren al vele populaire tickets zoals goedkope vluchten Curacao, Bonaire en Aruba voorbij zien komen. Dit jaar is het thema Tui Fair Friday, met super aanbiedingen voor duurzame vakanties. Pak je kans zolang ze online staan! Vanaf maandag 21 tot en met 28 november kan je hier alle deals bekijken en boeken: TUI Black Friday

Daarnaast heeft TUIFly België zijn eigen Black Friday vliegtickets sale met 15% extra korting op alle tickets inclusief de al zwaar afgeprijsde ticket aanbiedingen. Bekijk hier: TUIFly België Black Friday Sale vanaf 49,98  

 


KLM Black Friday aanbiedingen: Flexdeals ipv Blue Fly Days

Doet KLM mee met Black Friday? Jazeker en net als de Werelddeal Weken is Black Friday niet zomaar een kleine actie voor tussendoor. Dit jaar is er een super actie met de Black Friday KLM Flexdeals (vliegtickets met niet alleen hele lage prijzen, je mag ze ook nog flexibel wijzigen). De luchtvaartmaatschappij verwacht hier nu beter mee te scoren dan met de Blue Fly Days. 


Normaal gesproken zijn er rondom de periode van Black Friday de KLM de Blue Fly Days. Dit kan voor, tijdens of na de Black Friday periode van start gaan. De beste deals staan dan op de officiële KLM website.


Black Friday Corendon: tot 100,- extra korting 

Corendon heeft zéker wel serieuze korting knallers voor Black Friday en de actie is verlengd en loopt nu tot en met 28 november. Op hun website tref je vooral veel lekker luxe all-inclusive deals. Bekijk al het fantastische aanbod hier: Corendon Black Friday kortingen


Black Friday Sunweb deals

Ook Sunweb heeft tijdens deze "nieuwe Amerikaanse actie periode" een mooie vakantie en Black Friday tickets sale met €50,- korting per persoon, dit maakt de Sunweb actie voor grote boekingen met meerdere personen de aanbieder met de hoogste korting in de categorie Black Friday reizen 2023. Black Friday november 2023 actie bekijken? Bekijk hier Sunweb Black Friday Sale

 

Emirates Black Friday 2023 aanbiedingen

Heeft de luxueuze premium airline Emirates Black Friday  deals? Helaas heeft Emirates zelf geen Black Friday actie, ook al wordt er veel naar gezocht, maar natuurlijk wel gewoon deals. Maar er zijn wel Emirates vluchten met tot wel €80,- korting. Bekijk hier Emirates aanbiedingen


Black Friday Ticket Alert

Wil jij zeker weten dat je als eerste op de hoogte bent van de allerbeste vliegticket aanbiedingen voor Black Friday en Cyber Monday? Registreer je dan nu voor onze Error Fares vliegtickets alert en je ontvangt het overzicht met de de beste vliegticket aanbieding van Black Friday direct in je  mailbox! 

 

Wanneer is het Black Friday 2023?

De datum van Black Friday is elk jaar op de laatste dag van november. Dit jaar is van vrijdag 24 november tot en met maandag 27 november 2023 de officiële verkoopperiode. Maar veel reisorganisaties verlengen de periode van hun Black Friday actie en beginnen net iets eerder (of stoppen later).

TUI Black Friday Sale, dit jaar dus betiteld als TUI Fair Friday, start op maandag 20 november, bij Corendon is de actie ook al op de maandag voor Black Friday al begonnen. Bij Vliegtickets loopt de actie door t/m Cyber Monday, maar bij veel andere juist weer niet. Wat betreft tickets zoeken geldt natuurlijk, hoe eerder hoe beter! Dus het beste moment is vrijdag, omdat dan de meeste deals nog beschikbaar zijn.


Zet het dus maar in je agenda: 24/11/2023 - 27/11/2023, of nog beter: meld je aan voor de Error Fare Alerts en blijf op de hoogte van niet alleen de Black Friday alerts, maar ook van tal van andere, zoals de TUI Ticket Sale, de Transavia Holidays actieweken en de KLM Werelddeal Weken!

Beoordeel:

Meer nieuwsartikelen