black-friday-vliegtickets-deals.jpg

De beste Black Friday vliegticket deals van 2020

De allerbeste Black Friday ticket deals op een rij: van KLM tot TUI!

Gepubliceerd op 26 november 2020

27 november 2020 gaat Black Friday, de bekende actieperiode, bekend uit Amerika, weer van start. Zouder er dit jaar, na de corona pandemie, in Nederland weer zoveel vliegticket acties zijn?

De Vliegennaar redactie verwacht dat er toch een flink aantal vliegtuigmaatschappijen mee zullen doen en vluchten met GIGA korting zullen aanbieden tijdens deze stuntverkoop. Overigens start in de meeste gevallen de sale van vliegtickets om 1 minuut over twaalf op Black Friday en loopt door tot en met 23.59 uur op Cyper Monday. 

 

Black Friday ticket alert
Wil jij zeker weten dat je als eerste op de hoogte bent van de allerbeste vliegticket aanbiedingen voor Black Friday en Cyber Monday? Registreer je dan nu voor onze Error Fares vliegtickets alert en je ontvangt het overzicht met de de beste vliegticket aanbieding van Black Friday direct in je  mailbox! Heel veel vliegticket Black Friday voordeel bij TUI

Ook voor 2020 heeft TUI een flinke Black Friday actie in petto met voortreffelijke kortingen op mooie vluchten voor 2020 en 2021. Alle werelddelen komen erbij kijken. Zo hebben we vorige jaren al vele populaire tickets zoals goedkope vluchten Curacao, Paramaribo en Kaapstad voorbij zien komen. Pak je kans zolang ze online staan! Bekijk hier alle deals: TUI Black Friday

We hebben een pareltje van een deal gespot bij TUI: Black Friday Suriname tickets va €464!

Sunweb: Black Friday vliegtickets en hotel

Trouwe Sunweb bezoekers worden ook zeker niet vergeten! Sunweb heeft een ruime selectie van enorm afgeprijsde super deals samengesteld. Gevarieerd van België tot Bali en van weekend tot verre zon reizen, Sunweb helpt jou bij het vinden van scherpe tarieven. Bekijk de hoge kortingen van Sunweb via de volgende link: Sunweb deals


 

Qatar Black Friday aanbiedingen 2020

Tijdens de Black Friday profiteer je ook van diverse kortingen bij Qatar Airways. Zo boek je nu al vluchten va €369,-. Maar Qatar Airways biedt je meer dan alleen Qatar. De vliegmaatschappij vliegt naar meer dan 130 bestemmingen. Aan boord van Qatar Airways geniet je van een van de meest bekroonde services in de vliegindustrie. Met de kortingscode BLACKFRIDAY kun je t/m 02-12-2020 profiteren van de sale. Vind de deals op Qatar Airways.KLM Black Friday aanbiedingen: geen Black Friday actie dit jaar! (2020)

Net als de Werelddeal Weken is Black Friday niet zomaar een kleine actie voor tussendoor. KLM heeft dit jaar weer gloeiendhete deals geselecteerd. Rondom de periode van Black Friday heeft KLM de Blue Fly Days. Dit kan voor, tijdens of na de Black Friday periode van start gaan. Houd daarom dit artikel goed bij wanneer het bijna zover is, zodat je jouw vakantie boeking extra goed kan voorbereiden! Dit jaar vinden de KLM Blue Fly Days plaats van donderdag 28 november tot en met maandag 2 december 2019. Je profiteert van hoge korting op 30+ bestemmingen! De beste deals staan dan op de officiële KLM website.

 

De Vakantiediscounter: geen Black Friday dit jaar! (2020)

De VakantieDiscounter heeft zéker wel serieuze korting knallers. De kortingskoning doet net zo goed mee ook al hebben zij geen officiële actie. Op hun website zijn zij gespecialiseerd in fijne vlucht plus hotel tickets, maar ook retour, last-minutes en all-inclusive deals. Van alle markten thuis dus, en alle deals van o.a. Sunweb en TUI zijn hier ook te boeken! Bekijk al het fantastische aanbod hier: Black Friday Vakantiediscounter

Kras dit jaar geen Black Friday acties


Kras staat bekend als aanbieder van bijzondere reizen zoals cruises en rondreizen. Op elk continent vind je geweldige deals die jouw reislust doen aanwakkeren. Ook zonvakanties en stedentrips vind je bij Kras. Tijdens de Black Friday kortingsperiode die loopt van 28 november t/m 2 december 2020 stapelen de kortingen zich op! Iedere dag staat een hotel of bestemming in de spotlight en ontvang je hier korting op.

 

Wanneer is het Black Friday 2020?

Vrijdag 27 november tot en met maandag 30 november 2020 is de officiële periode waar alle aanbieders zich aan houden. Overigens houden sommige aanbieders een bredere Black Friday actie. TUI Black Friday sale start op vrijdag 27 november Maar wat betreft tickets zoeken geldt natuurlijk, hoe eerder hoe beter! Dus het beste moment is vrijdag, omdat dan de meeste deals nog beschikbaar zijn. Zet het maar in je agenda: 27/11/2020 - 30/11/2020, of nog beter: meld je aan voor de Error Fare Alerts en blijf op de hoogte van niet alleen de Black Friday alerts, maar ook van tal van andere, zoals de TUI Ticket Sale, de KLM 5 Dagen Voordeel actie en de KLM Werelddeal Weken!

Beoordeel:

Meer nieuwsartikelen