Terug naar nieuwsoverzicht
klm-5-dagen-voordeel.jpg

KLM 5 Dagen Voordeel met 40 Superdeals

Hoge kortingen op meerdere bestemmingen tijdens KLM Voordeel Dagen!

Gepubliceerd op 23 november 2017

De KLM Vijf Dagen Voordeel actie is weer gestart! Tijdens deze KLM voordeel actie vliegen de tickets voor een 40-tal bestemmingen tegen zeer aantrekkelijke prijzen over de virtuele toonbank. Wat te denken van een retourtje New York voor 479,- euro? Vliegtickets Dubai v.a. 399,- euro, of een ticket naar Las Vegas, de entertainment hoofdstad van de USA v.a. 567,-  euro? Maar er zijn nog veel meer mooie deals op de speciale KLM actie website te vinden. Hieronder onze favorieten!KLM Vijf Dagen Voordeel 2017: enkele favoriete deals

Bekijk hier alle 40 superdeals van de KLM 5 Dagen Voordeel actie >> Wanneer zijn de KLM Vijf Dagen Voordeel 2017?

De KLM Voordeel Dagen lopen van donderdag 23 november tot en met maandag 27 november 2017.  Zoals inmiddels traditie dus van donderdag tot en met maandag. Vaak zijn er ook 5 Dagen Voordeel van KLM in maart, in de herfst winter echter niet altijd in november ook oktober en december komen voor. Eind december / begin januari starten dan al meestal weer de KLM Werelddealweken.   


Tip: hoewel de actie 5 dagen lang loopt is het verstandig meteen te boeken als je een aanbieding ziet die je aanspreekt. Per KLM vlucht zijn namelijk slechts een beperkt aantal tickets voor het actie tarief beschikbaar!


Let op: alle vluchttarieven tijdens deze prijsactie zijn inclusief de verplichte belastingen en toeslagen, maar exclusief 10,- euro reserveringskosten. 

Beoordeel:

Meer nieuwsartikelen

0
shares