klm-5-dagen-voordeel.jpg

KLM 5 Dagen Voordeel 2020: 39 superdeals

Geweldige kortingen op 39 bestemmingen tijdens de vijf KLM Voordeel Dagen!

Gepubliceerd op 27 december 2020

De KLM Vijf Dagen Voordeel actie is weer gestart! Tijdens deze KLM voordeel actie vliegen de tickets voor een kleine 40 bestemmingen tegen zeer aantrekkelijke prijzen over de virtuele toonbank. Wat te denken van een retourtje New York voor 343,- euro? Vliegtickets Dubai v.a. 477,- euro, of een ticket naar Los Angeles, aan de zonnige westkust van de USA v.a. 542,-  euro? Maar er zijn nog veel meer mooie deals op de speciale KLM actie website te vinden. Hieronder onze favorieten!KLM Vijf Dagen Voordeel 2018: enkele favoriete deals

Bekijk hier alle 39 superdeals van de KLM 5 Dagen Voordeel actie >> 

Wanneer zijn de KLM Vijf Dagen Voordeel 2020?

Vorig jaar liepen de KLM Voordeel Dagen van dinsdag 11 december tot en met zaterdag 16 december 2018.  Vaak zijn er ook 5 Dagen Voordeel van KLM in maart. Eind december / begin januari starten dan al meestal weer de KLM Werelddealweken. Momenteel is het nog niet bekend wanneer de 5 voordeel dagen van start gaan? Weten wanneer de KLM 5 voordeel dagen actie live gaat? Meld je dan aan voor de Error Fare Alert & blijf op de hoogte van alle KLM sales zoals de Werelddeal weken en de voordeel dagen.


Tip: hoewel de actie 5 dagen lang loopt is het verstandig meteen te boeken als je een aanbieding ziet die je aanspreekt. Per KLM vlucht zijn namelijk slechts een beperkt aantal tickets voor het actie tarief beschikbaar!


Let op: alle vluchttarieven tijdens deze prijsactie zijn inclusief de verplichte belastingen en toeslagen, maar exclusief 10,- euro reserveringskosten. 

Meer spectaculaire kortingsacties
Lees ook alles over de werelddeal weken of de KLM Black Friday vliegtickets stuntverkopen! Liever een pakketreis? Dan is de kortingsactie van Transavia Holidays wellicht meer iets voor jou!

Beoordeel:

Meer nieuwsartikelen