transavia-sale.jpg

Ticket Sale Transavia aanbiedingen 2024 | Vliegen va €47,-

De beste aanbiedingen van de Transavia Sale 2024 op een rij

Gepubliceerd op 10 januari 2024

De Transavia Ticket Sale actie is weer van start!  Met een ruim aanbod  goedkope vliegtickets naar diverse (zonnige) bestemmingen. Of je nou voor een stedentripje gaat of een heerlijke zonvakantie, je boekt tijdens de Sale super voordelige Transavia aanbiedingen!

 

Je vliegt bijvoorbeeld al naar Barcelona v.a. 53,- of naar Nice v.a. 47,- enkele reis! Bekijk alle actuele tarieven van de Transavia ticket sale 2024!

 

De beste Transavia Sale aanbiedingen 2024

De redactie van VliegenNaar.nl maakte een selectie van  de beste aanbiedingen van deze Transavia actie. Let op: de getoonde prijzen zijn voor een enkele reis en exclusief eventuele bijkomende kosten.

Transavia Flex Tickets
Sinds de coronacrisis is er veel meer behoefte aan flexibiliteit. Sinds kort kan je daarom voor €10,- per ticket de Flex optie toevoegen. Hiermee kan je tot 48 uur voor vertrek omboeken zonder extra wijzigingskosten en tot op een jaar na dato.Wanneer Transavia tickets in de Sale 2024?

Wanneer gaan Transavia tickets in de sale? Er is jaarlijks mmeestal tenminste 1 Transavia Summer sale en 1 Transavia Winter Sale. Maar niet elk jaar is hetzelfde ..  Soms is er een extra Transavia Sale in oktober en in november. 

Transavia Sale januari: De grote januari sale is van start gegaan op 9 januari en loop tot 23 januari! De laatste keer was de start op 7 november tot en met 28 november. Of er ook weer een Summer Sale in mei of juni komt dat is nu nog onduidelijk... 

 

Mis nooit meer een Black Friday Transavia sale, Transavia Summersale Wintersale of andere Transavia acties met de Error Fare Alert van VliegenNaar!

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste vliegtickets Transavia sales, nieuwe Transavia kortingscodes, speciale Transavia Holidays aanbiedingen, de Tui Sale of de nieuwste Black Friday Transavia deals? Schrijf je dan in voor onze Error Fare Alert en wij houden jou op de hoogte van de beste acties. Zo ben jij altijd de eerste die ervan weet.

Beoordeel:

Meer nieuwsartikelen