transavia-sale.jpg

Transavia sale 2019: geweldige tickets va €19 e.r.

Transavia sale: wanneer is het en wat zijn de beste deals?

Gepubliceerd op 8 oktober 2019

Het is winter sale bij Transavia! Zij hebben ruim aanbod voor goedkope vliegtickets in de herfst en winter naar diverse (zonnige) bestemmingen. Of je nou voor een stedentripje gaat of een heerlijke zonvakantie, je boekt je tickets bij Transavia deze week voor top tarieven!

 

Bekijk alle actuele tarieven van de Transavia winter sale.

 

Transavia vluchten sale: de beste deals

De redactie van VliegenNaar.nl maakte een selectie van de aller scherpste deals van de Transavia Sale Weken 2019. Let op: de getoonde prijzen zijn voor een enkele reis en exclusief eventuele bijkomende kosten. 

 

Transavia sale 2019, wanneer?

Wanneer start de Transavia winter sale? De huidige actieperiode van Transavia duurt van dinsdag 8 oktober 08:00 tot en met maandag 14 oktober 23:59. Wacht dus niet te lang met boeken, want de genoemde tarieven zijn alleen geldig in deze periode. Mis nooit meer Transavia acties met de Error Fare Alert van VliegenNaar!

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste Transavia sales? Schrijf je dan in voor onze Error Fare Alert en wij houden jou op de hoogte van de beste acties. Zo ben jij altijd de eerste die ervan weet.

Beoordeel:

Meer nieuwsartikelen