transavia-sale.jpg

Transavia sale 2021: geweldige tickets va €25 e.r.

Transavia sale: wanneer is het en wat zijn de beste deals?

Gepubliceerd op 18 mei 2021

Het is sale bij Transavia! Zij hebben ruim aanbod voor goedkope vliegtickets naar diverse (zonnige) bestemmingen. Of je nou voor een stedentripje gaat of een heerlijke zonvakantie, je boekt deze week super voordelige Transavia aanbiedingen!

 

Bekijk alle actuele tarieven van de Transavia ticket sale!

 

De beste Transavia deals

De redactie van VliegenNaar.nl maakte een selectie van de allerscherpste aanbiedingen van de Transavia Sale Weken 2021. Let op: de getoonde prijzen zijn voor een enkele reis en exclusief eventuele bijkomende kosten. 

 Transavia Flex Tickets, sinds de coronacrisis is er veel meer behoefte aan flexibiliteit. Sinds kort kan je daarom voor €9,- per ticket de Flex optie toevoegen. Hiermee kan je tot 48 uur voor vertrek omboeken zonder extra wijzigingskosten en tot op een jaar na dato.Ticket Sale Transavia 2021, wanneer?

Wanneer start de Transavia Summer sale? De Transavia Zomer Sale is nu live! De vorige Transavia Winter Sale actieperiode van Transavia duurt van dinsdag 7 januari 08:00 tot en met maandag 20 januari 23:59. Wacht dus niet te lang met boeken, want de genoemde tarieven zijn alleen geldig in deze periode. Mis nooit meer een Transavia ticket sale of andere Transavia acties met de Error Fare Alert van VliegenNaar!

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste Transavia sales, de Tui Sale of de nieuwste Werelddeals van KLM? Schrijf je dan in voor onze Error Fare Alert en wij houden jou op de hoogte van de beste acties. Zo ben jij altijd de eerste die ervan weet.

Beoordeel:

Meer nieuwsartikelen