transavia-sale.jpg

Ticket Sale Transavia aanbiedingen 2023 | Vliegen va €43,-

De beste aanbiedingen van de Transavia Ticket Sale op een rij

Gepubliceerd op 17 januari 2023

De Transavia Ticket Sale actie is weer van start!  Met een ruim aanbod  goedkope vliegtickets naar diverse (zonnige) bestemmingen. Of je nou voor een stedentripje gaat of een heerlijke zonvakantie, je boekt tijdens de Sale super voordelige Transavia aanbiedingen!

 

Bekijk alle actuele tarieven van de Transavia ticket sale 2023!

 

De beste Transavia aanbiedingen 2023

De redactie van VliegenNaar.nl maakte een selectie van  de beste aanbiedingen van deze Transavia actie. Let op: de getoonde prijzen zijn voor een enkele reis en exclusief eventuele bijkomende kosten. 

Transavia Flex Tickets, sinds de coronacrisis is er veel meer behoefte aan flexibiliteit. Sinds kort kan je daarom voor €9,- per ticket de Flex optie toevoegen. Hiermee kan je tot 48 uur voor vertrek omboeken zonder extra wijzigingskosten en tot op een jaar na dato.Wanneer gaan Transavia tickets in de Sale?

Wanneer start de Transavia Summer sale c.q. de Transavia Winter Sale? Vorig jaar was anders dan anders met een extra Transavia Sale in oktober. 

Transavia Sale januari: deze keer start de sale in januari op woensdag 12 januari 08:00 tot en met 24 januari 23:59). Of er ook weer een Summer Sale in mei of juni komt dat is nu nog onduidelijk... 

 

Mis nooit meer een Transavia ticket sale of andere Transavia acties met de Error Fare Alert van VliegenNaar!

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste vliegtickets Transavia sales, nieuwe Transavia kortingscodes, speciale Transavia Holidays aanbiedingen, de Tui Sale of de nieuwste Werelddeals van KLM? Schrijf je dan in voor onze Error Fare Alert en wij houden jou op de hoogte van de beste acties. Zo ben jij altijd de eerste die ervan weet.

Beoordeel:

Meer nieuwsartikelen