mijlpaal-van-1400-bestemmingen.png

VliegenNaar.nl bereikt mijlpaal van 1.400 bestemmingen

Vliegticketprijzen vergelijken op meer dan 1.400 bestemmingen

Gepubliceerd op 14 februari 2010

Op VliegenNaar.nl kun je nu de vliegticketprijzen vergelijken voor meer dan 1.400 bestemmingen, van Tokyo tot Tobago! Een belangrijke mijlpaal in het vergelijken van de vliegtickets van zoveel mogelijk aanbieders, op een zo groot mogelijk aantal bestemmingen.

De innovatieve vliegticket vergelijker www.vliegennaar.nl werd begin 2009 gelanceerd door Leads2Travel. VliegenNaar.nl helpt de consument het goedkoopste ticket voor een bestemming te vinden door de vliegticketprijzen van diverse aanbieders naast elkaar te zetten.

Consumentenvraag

“Wij zijn een jaar geleden begonnen met 400 bestemmingen,” zegt directeur Caroline Ferguson. Sinds de start zijn er wekelijks tientallen bestemmingen aan de website toegevoegd. “Wij streven naar een zo groot mogelijk aanbod. Aan het type zoekopdrachten zien we namelijk, dat er naast de vraag naar populaire bestemmingen, zoals New York, Parijs en Londen, ook een grote vraag is naar vergelijk van tickets op minder bekende bestemmingen.” Ook het aantal zoekopdrachten is enorm toegenomen. Steeds meer consumenten boeken hun reis online. Daarbij is de consument door de economische crisis vaker op zoek naar koopjes. Vliegennaar.nl helpt de consument een ticket binnen zijn of haar budget te vinden.

Vliegticketaanbod

Om de consument zo goed als mogelijk van dienst te zijn worden de vliegticketprijzen van zoveel mogelijk aanbieders naast elkaar gezet. “Naast de aanbiedingen van lijndienstmaatschappijen en lowcost airlines als EasyJet, treft de consument op Vliegennaar.nl ook de grote online reisbureaus, seat only stoelen van touroperators en zelfs de tarieven van andere meta-searchers (andere vliegticket vergelijkers). Bij het toevoegen van zoveel mogelijk aanbieders snijdt het mes aan twee kanten; per bestemming kunnen wij meer aanbieders met elkaar vergelijken en er komen nieuwe bestemmingen bij omdat elke aanbieder weer andere bestemmingen aanbiedt.” Vliegennaar.nl bespaart de consument tijd en geld door een breder overzicht van aanbiedingen naar een bestemming op een rij te zetten.

Flight-Alert

Op Vliegennaar.nl kan de consument ook een flight-alert aanmaken. Voor een flight-alert vul je in hoeveel je maximaal wilt betalen voor een ticket naar de bestemming van jouw keuze. Op het moment dat er een ticket wordt aangeboden binnen jouw budget, krijg je automatisch een e-mail. Geen algemene nieuwsbrief dus, maar een persoonlijke mail afgestemd op jouw vraag. Deze service wordt alleen door Vliegennaar.nl aangeboden en kent inmiddels ruim 18.000 actieve gebruikers. Je kunt zoveel (gratis) flight-alerts aanmaken als jij wilt.

Beoordeel:

Meer nieuwsartikelen