acties-tui-ticket-sale.jpg

TUI Ticket Sale 2020

De beste acties uit de TUI Ticket Sale: Curacao & Europa!

Gepubliceerd op 20 juli 2020

De TUI Ticket Sale is weer gestart. Tijdens deze extra ingelaste actieweek, midden in de zomervakantie, stunt TUIFLY, de luchtvaartmaatschappij van touroperator TUI, met extra scherp geprijsde vliegtickets. Voor zomer, herfst en winter 2020 zijn er schitterende acties voor enkele van hun meest populaire bestemmingen in de Caribbean en in Europa bij. Benieuwd naar de allermooiste TUI deals met hoge kortingen? Bekijk dan hier: alle aanbiedingen van de TUI Ticket Sale.

 

Hieronder onze selectie van de top 5 TUI ticket deals 2020:


1. Zon, zee, strand en Hollandse historie - TUI Tickets Sale Antillen: Aruba, Bonaire of Curacao in de zomervakantie v.a. €499!


2. Ontdek de Canarische eilanden met de super aanbiedingen voor Lanzarote , Fuerteventura en Tenerife.  De absolute TUI topdeal is voor Gran Canaria (slechts een paar stoelen): Amsterdam - Gran Canaria v.a. €98,-!

3. Griekse eilanden in de TUI Sale bereikbaar voor een prikkie o.a.: Kos, Rhodos en Zakynthos v.a. € 99,-!


4. Een heerlijk zonnige vakantie op slechts 2 uur vliegen: Amsterdam - Mallorca v.a. €98,-!


5. Tot slot tippen we het prachtige Portugese bloemeneiland  met het milde klimaat (ook in de winter!): Tui Ticket Sale Madeira v.a. €99,-!

Meer topdeals naar andere bestemmingen zien? Bekijk dan nu het gehele aanbod, waaronder de La Palma Canarische eilanden, Kreta, Bulgarije & meer van de TUI Ticket Sale hier: Alle bestemmingen

Nooit meer speciale TUIFly aanbiedingen missen?


Nooit meer de sales, actieweken en dealdagen missen? Blijf op de hoogte van de TUI Ticket Sale en andere actieweken zoals de KLM Ticket Sale tijdens de Werelddeal Weken. Je kan je aanmelden op de Error Fares Alert van VliegenNaar. Via de Error Fares Alert manage jij exact welke aanbiedingen jij wilt ontvangen, waaronder de TUI Ticket Sale. Meld je dus nu aan voor de Error Fares Alert

 

Wanneer is de TUI ticket sale?


Deze speciale TUI weken zijn 2 keer per jaar voor een periode van 2 a 3 weken, meestal in december / januari en augustus of september. Ook vorig jaar vond er in april nog een extra sale moment plaats. De huidige ticket sale is gestart op 1 juli en loopt waarschijnlijk tot 20 juli 2020.

Overigens is het wel verstandig snel te handelen als er acties tijdens de TUI Sale zijn die je aanspreken. Van sommige bestemmingen zijn er maar een beperkt aantal stoelen tegen actietarief beschikbaar. Als een deal je aanspreekt is het dus slim om snel te besluiten voor de ruimste keuze uit mogelijke vertrekdata. Want Op = Op. Abonneer je daarom op onze alert service dan mis je nooit meer een sale voor je favoriete bestemmingen!

Tot wanneer lopen de acties: TUI Ticket Sale 2020

Deze actie zal tot en met de derde week van juli 2020 lopen. De vorige actieweek was in januari Vorig jaar begon er nog een kleine TUI Vliegtickets Sale net voor de zomer. Maar het is gevaarlijk daarop te wachten, want daaraan doen meestal maar enkele bestemmingen mee.  
 

Voorwaarden TUI TicketSale

De prijzen van vliegtickets zijn retourtickets in de Economy klasse en per persoon inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslagen, maar exclusief andere eventuele (wettelijke) toeslagen. Onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Prijswijzigingen, voorbehouden. Op=Op!
 

Beoordeel:

Meer nieuwsartikelen