acties-tui-ticket-sale.jpg

TUI Ticket Sale 2024: nog 2 dagen!

De beste acties uit de TUI FLY Ticket Sale: Curacao & Europa!

Gepubliceerd op 18 mei 2024

Redactie update: De nieuwe  korte TUI Ticket Sale genaamd de TUI Flash Deal is live met 15% korting op alle vliegtickets  : Ticket Sale: TUI Flash Deals

TUI Sale Flash Deals

 

De TUI Ticket Sale is weer gestart, deze keer genaamd de TUI Flash Sale! Tijdens deze extra ingelaste actieweek, nog net voor de zomervakantie, stunt TUIFLY, de luchtvaartmaatschappij van touroperator TUI, met extra scherp geprijsde vliegtickets. Voor de komende twee weken zijn er schitterende acties voor enkele van de meest populaire TUI bestemmingen in de Caribbean en Europa bij. Benieuwd naar de allermooiste TUI deals met hoge kortingen? Bekijk dan hier: alle aanbiedingen van de TUI FLY Ticket Sale.Hieronder onze selectie van de top 5 TUI ticket deals van vorig jaar  (wij updaten de beste TUI Ticket Sale het moment dat er nieuwe deals zijn):


1. Zon, zee, strand en Hollandse historie - TUI Tickets Sale Antillen: Aruba, Bonaire of Curacao in de zomervakantie v.a. €383!


2. Ontdek de Spaanse Balearen (ook met positief reisadvies, slechts een paar stoelen voor de schoolvakantie dus snel zijn): Amsterdam - Mallorca of Ibiza v.a. €169,-!

3. Jamaica in de TUI Sale zelfs in de zomer bereikbaar voor een prikkie o.a.: Jamaica v.a. € 441!


4. Een heerlijk relaxte en uiterst zonnige vakantie op Kaapverdië wordt wel heel voordelig: Amsterdam - Sao Vicente v.a. €275!


5. Tot slot tippen we het prachtige Griekse eiland Zakynthos met prachtige stranden, indrukwekkende kliffen en heerlijke klimaat: Tui Ticket Sale Zakynthos v.a. €215!

Meer topdeals naar andere bestemmingen zien? Bekijk dan nu het gehele aanbod, waaronder de Canarische eilanden, de Griekse eilanden, Bulgarije & meer van de TUI Ticket Sale actie hier: Alle bestemmingenDe vriendelijke TUIFLY corona voorwaarden 

- Krijgt je bestemming een negatief reisadvies door corona of om andere reden, dan krijg je bij TUI gewoon je geld terug (ook voor voucherboekingen). 


- Flexibele omruilgarantie: het is bij TUI mogelijk om je reisbestemming, vertrekdatum of reisgezelschap tot 7 dagen voor vertrek te veranderen. 

Bekijk alle voorwaarden en maatregelen op de TUI website.

 

 

Nooit meer speciale TUIFly aanbiedingen missen?


Nooit meer de sales, actieweken en dealdagen missen? Blijf op de hoogte van de TUI Ticket Sale en andere actieweken zoals de KLM Ticket Sale tijdens de Werelddeal Weken en de ticket sale van Tui Fly Belgium. Je kan je aanmelden op de Error Fares Alert van VliegenNaar. Via de Error Fares Alert manage jij exact welke aanbiedingen jij wilt ontvangen, waaronder de TUI Ticket Sale. Meld je dus nu aan voor de Error Fares Alert

 

Wanneer is de TUI ticket sale?


Deze speciale TUI weken zijn 2 keer per jaar voor een periode van 2 a 3 weken, meestal in december / januari en augustus of september. Ook vorig jaar vond er in april nog een extra sale moment plaats. 


Overigens is het wel verstandig snel te handelen als er acties tijdens de TUI Sale zijn die je aanspreken. Van sommige bestemmingen zijn er maar een beperkt aantal stoelen tegen actietarief beschikbaar. Als een deal je aanspreekt is het dus slim om snel te besluiten voor de ruimste keuze uit mogelijke vertrekdata. Want Op = Op. Abonneer je daarom op onze alert service dan mis je nooit meer een sale voor je favoriete bestemmingen!

Tot wanneer lopen de acties: TUI Ticket Sale 2024

Deze actie zal naar verwachting tot en met 20 mei lopen. Vorig jaar begon er nog een kleine TUI Vliegtickets Sale einde december / begin januari. 
 

Voorwaarden TUI TicketSale

De prijzen van vliegtickets zijn retourtickets in de Economy klasse en per persoon inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslagen, maar exclusief andere eventuele (wettelijke) toeslagen. Onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Prijswijzigingen, voorbehouden. Op=Op!
 

Beoordeel:

Meer nieuwsartikelen