acties-tui-ticket-sale.jpg

TUI Ticket Sale 2020

De beste acties uit de TUI Ticket Sale: o.a. Curacao & Florida!

Gepubliceerd op 13 januari 2020

De TUI Ticket Sale is weer gestart. Tijdens deze extra ingelaste actieweek, die meestal alleen in januari en augustus van start gaat, stunt TUIFLY, de luchtvaartmaatschappij van touroperator TUI, met extra scherp geprijsde vliegtickets. Ook voor winter 2020 zijn er schitterende acties voor enkele van hun meest populaire bestemmingen in de Caribbean, USA en Europa bij. Benieuwd naar de allermooiste TUI deals met hoge kortingen? Bekijk dan hier: alle aanbiedingen van de TUI Ticket Sale.

 

Hieronder onze selectie van de top 5 TUI ticket deals 2020:


1. Zon, zee, strand en Hollandse historie - TUI Tickets Sale Curacao: Amsterdam - Curacao v.a. €444!


2. Ontdek de meest populaire Afrikaanse vakantie eilanden aan de westkust van Afrika! Ontdek Sao Vicente, Sal & Praia voor maar €299: Amsterdam - Kaapverdie v.a. €294!

3. Eeuwige zon meets moderne metropool: Miami & Orlando: Amsterdam - Florida v.a. €369!


4. Een heerlijk zonnige cultuur vakantie, Cuba: Amsterdam - Varadero v.a. €499!


5. Tot slot voor jungle enzo naar Paramaribo, Suriname: Tui Ticket Sale Paramaribo v.a. €449!

Meer topdeals naar andere bestemmingen zien? Bekijk dan nu het gehele aanbod, waaronder de Canarische Eilanden, Cuba, Aruba, Jamaica & meer van de TUI Ticket Sale hier: Alle bestemmingen

Nooit meer speciale TUIFly aanbiedingen missen?


Nooit meer de sales, actieweken en dealdagen missen? Blijf op de hoogte van de TUI Ticket Sale en andere actieweken zoals de KLM Ticket Sale tijdens de Werelddeal Weken. Je kan je aanmelden op de Error Fares Alert van VliegenNaar. Via de Error Fares Alert manage jij exact welke aanbiedingen jij wilt ontvangen, waaronder de TUI Ticket Sale. Meld je dus nu aan voor de Error Fares Alert

 

Wanneer is de TUI ticket sale?


Deze speciale TUI weken zijn 2 keer per jaar voor een periode van 2 a 3 weken. Vorig jaar vond er in april nog een extra sale moment plaats. De huidige ticket sale is gestart op 03 januari 2020 en loopt waarschijnlijk tot en met 20 januari 2020. Overigens is het wel verstandig snel te handelen als er acties tijdens de TUI Sale zijn die je aanspreken. Van sommige bestemmingen zijn er maar een beperkt aantal stoelen tegen actietarief beschikbaar. Als een deal je aanspreekt is het dus slim om snel te besluiten voor de ruimste keuze uit mogelijke vertrekdata. Want Op = Op.

Tot wanneer lopen de acties: TUI Ticket Sale 2020

Deze actie zal tot en met de derde week van januari 2020 lopen. De vorige actieweek was begin september. Vorig jaar begon er nog een kleine TUI Vliegtickets Sale net voor de zomer. Maar het is gevaarlijk daarop te wachten, want daaraan doen meestal maar enkele bestemmingen mee.  
 

Voorwaarden TUI TicketSale

De prijzen van vliegtickets zijn retourtickets in de Economy klasse en per persoon inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslagen, maar exclusief andere eventuele (wettelijke) toeslagen. Onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Prijswijzigingen, voorbehouden. Op=Op!
 

Beoordeel:

Meer nieuwsartikelen