acties-tui-ticket-sale.jpg

TUI Ticket Sale 2019

De beste acties uit de TUI Ticket Sale: o.a. Curacao & Florida!

Gepubliceerd op 23 september 2019

De TUI Ticket Sale is weer gestart. Tijdens deze extra ingelaste actieweek, die meestal alleen in januari en augustus van start gaat, stunt TUIFLY, de luchtvaartmaatschappij van touroperator TUI, met extra scherp geprijsde vliegtickets. Ook voor winter 2019 zijn er schitterende acties voor enkele van hun meest populaire bestemmingen in de Caribbean, USA en Europa bij. Benieuwd naar de allermooiste TUI deals met hoge kortingen? Bekijk dan hier: alle aanbiedingen van de TUI Ticket Sale.

 

Hieronder onze selectie van de top 5 TUI ticket deals 2019:


1. Zon, zee, strand en Hollandse historie op Curacao: Amsterdam - Curacao v.a. €429!


2. Ontdek het meest swingende eiland van het Caribisch Gebied en vlieg naar kleurrijk Jamaica: Amsterdam - Jamaica v.a. €499!

3. Eeuwige zon meets moderne metropool: Miami & Orlando: Amsterdam - Florida v.a. €399!


4. Een heerlijk zonnige Turkse vakantiebestemming, Antalya: Amsterdam - Antalya v.a. €111!


5. Tot slot voor jungle enzo naar Paramaribo, Suriname: Tui Ticket Sale Paramaribo v.a. €549!

Meer topdeals naar andere bestemmingen zien? Bekijk dan nu het gehele aanbod, waaronder de Canarische Eilanden, Cuba, Aruba, Jamaica & meer van de TUI Ticket Sale hier: Alle bestemmingen

Nooit meer speciale TUIFly aanbiedingen missen?


Nooit meer de sales, actieweken en dealdagen missen? Blijf op de hoogte van de TUI Ticket Sale en andere actieweken zoals de KLM Ticket Sale tijdens de Werelddeal Weken. Je kan je aanmelden op de Error Fares Alert van VliegenNaar. Via de Error Fares Alert manage jij exact welke aanbiedingen jij wilt ontvangen, waaronder de TUI Ticket Sale. Meld je dus nu aan voor de Error Fares Alert

 

Wanneer is de TUI ticket sale?


De TUI Ticket Sale is een actie van 2 keer per jaar voor een periode van 2 a 3 weken. Dit jaar vond er in april nog een extra sale moment plaats. De huidige ticket sale is gestart op 20 augustus 2019 en loopt tot en met 2 september 2019. Overigens is het wel verstandig snel te handelen als er acties tijdens de TUI Sale zijn die je aanspreken. Van sommige bestemmingen zijn er maar een beperkt aantal stoelen tegen actietarief beschikbaar. Als een deal je aanspreekt is het dus slim om snel te besluiten voor de ruimste keuze uit mogelijke vertrekdata. Want Op = Op.

Tot wanneer lopen de acties: TUI Ticket Sale 2019 / 2020

Deze actie loopt tot en met 2 september 2019. De vorige actieweek was van 5 tot en met 15 april 2019. De vierde ronde van deze TUIFly vliegticket aanbiedingen actie loopt in 2019 waarschijnlijk weer in december. Vorige jaar begon de TUI Ticket Sale op 28 december en liep ruim 3 weken door tot aan 21 januari 2019 en dat zal voor 2020 ook wel plusminus het geval zijn. 

 

Voorwaarden Ticket Sale

De prijzen van vliegtickets zijn retourtickets in de Economy klasse en per persoon inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslagen, maar exclusief andere eventuele (wettelijke) toeslagen. Onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Prijswijzigingen, voorbehouden. Op=Op!
 

Beoordeel:

Meer nieuwsartikelen