vliegtickets-curacao-december.jpg

Topdeal: vliegtickets Curacao december v.a. 719,- retour!

TUI vliegtickets Curacao in december volop boekbaar voor stuntprijzen!

Gepubliceerd op 19 juli 2024

Wil jij deze winter genieten van de zon op Curacao? Dan hebben wij goed nieuws! 


December is vaak een dure maand om naar Curacao te reizen, maar wij hebben net een hele fijne aanbieding gespot bij TUI. Een retourtje Amsterdam - Curacao in december bieden zij al vanaf €719,- aan! Ontdek hier alle deals voor vliegtickets Curacao december of kijk meteen bij de TUI vliegtickets Curacao aanbiedingen.

Op de route Amsterdam - Curacao zit veel concurrentie, omdat dit voor zowel TUI, Corendon als KLM een belangrijke vliegroute is. Daardoor schommelen de ticketprijzen regelmatig en stunten beide maatschappijen om beurten met aanbiedingen. Dit keer zijn de voordeligste tickets te vinden bij TUIfly.


Actietarief tickets Curacao december v.a. €719,- bij TUIfly


Als je voor deze prachtige prijs naar Curacao wilt vliegen, zijn er meerdere combinaties mogelijk met vertrek in december. Enkele opties zijn vertrek op 1, 2 of 3 december en terugkomst op diverse data voor 15 december.


In reactie op de geweldige aanbiedingen bij Tuifly heeft KLM ook extra lagen tarieven voor jou: plan je  jouw vlucht naar in de decembermaand dan is er bij vertrek tussen 2 en 4 december zelfs al een KLM retour Curacao boekbaar voor 722,-!


Op dit moment zijn de prijzen bij Corendon nog iets hoger. Het beste tarief is 758,- voor een retour Curacao van 6 - 20 december. Maar Corendon vliegtickets Curacao zijn last minute wel weer vaak extra goedkoop! 

Voor deze mooie prijs heb je zowel bij KLM als Tuifly een rechtstreekse vlucht van Amsterdam naar Curacao, in het geval van TUI soms zelfs met een TUI Dreamliner. Dushi, waar wacht je nog op. Dat is ontspannen vliegen voor een wel hele mooie prijs!

Meer tips

- Hoe boek je ultra goedkope last minute tickets? Lees: inpakken & wegwezen! 

Beoordeel:

Meer nieuwsartikelen