Terug naar nieuwsoverzicht
1.jpg

De top 10 Werelddeals van de KLM Werelddeal Weken 2017

De favoriete KLM Werelddeals van de Vliegennaar.nl redactie

Gepubliceerd op 7 september 2017

De KLM Werelddeal Weken zijn weer gestart. Dat betekend dat er in de komende 2,5 week weer meer dan 1 miljoen KLM vliegtickets (1.000.000 + !) met een Wereldkorting worden aangeboden op www.werelddealweken.klm.com. Er zijn heel veel spectaculaire aanbiedingen voor honderden bestemmingen binnen en buiten Europa, Om je te helpen kiezen checkte de Vliegennaar.nl redactie alle deals en selecteerde 10 echte toppers. Hier delen we met jou de beste KLM Werelddeals van 2017:

 

1. Met KLM naar Jakarta v.a. 599,-

Staat een rondreis door Indonesië hoog op je verlanglijst? Dan is dit echt een hele mooie prijs voor een comfortabele KLM vlucht met vertrek vanaf Schiphol.

 

2. Met KLM naar San Jose, Costa Rica v.a. 499,-

Een geweldig Werelddeal tarief voor San Jose. Vanaf eind oktober is er een directe verbinding vanaf Schiphol naar Costa Rica. Een schitterende bestemming, die op de  bucketlist van menigeen staat.

 

3. Met KLM naar New Orleans v.a. 599,-

Maar liefst 25% korting op de vluchten bij KLM naar deze swingende stad in Louisiana. Vluchtuitvoering door Delta Airlines. Aanrader!

 

4. Met KLM naar Londen v.a. 99,-

Een paar dagen Londen is altijd heerlijk. Zeker nu het theaterseizoen weer van start gaat en met deze fijne prijzen is dat ook nog eens prima te doen. Retour Londen met wereldkorting van v.a. 129,- voor v.a. 99,-!

 

5. Met KLM naar Catania (Sicilie) v.a. 99,-

In de herfst nog een weekje nazomeren in Zuid Europa? Bekijk dan zeker de Werelddeal voor Catania van regulier v.a. 139,- voor v.a. 99,-! In oktober ligt de temperatuur hier vaak nog rond de 25 graden. Genieten dus!

 

6. Met KLM naar Las Vegas v.a. 549,-

Ook op vluchten naar Las Vegas in Nevada geniet je van meer dan 100,- euro Wereldkorting. Tip: oktober behoort niet alleen tot de voordeligste maar klimatologisch ook tot de mooiste tijd voor een bezoek.

 

7. Met KLM naar Male (Malediven) v.a.649,-

Tijdens de Werelddeal weken kan je een vliegticket naar de Malediven al v.a. 649,- bemachtigen. Een Wereldkorting van maar liefst 38% op het normale vanaf tarief van 1.039,- naar deze ultieme droombestemming!

 

8. Met KLM naar Hongkong v.a. 599,-

Overweldigend en indrukwekkend en maar ook groen en bijzonder leefbaar. Van iedereen die in deze wereldstad geweest is hoor je: Hier moet je echt naar toe! Tijdens de Werelddeal Weken kan dat met 31% korting al vanaf 599,-.

 

9. Met KLM naar Helsinki v.a. 149,-

Zelf het Noorderlicht aanschouwen? Ook de prachtige Finse hoofdstad is nu voor een Wereldprijs boekbaar. I.p.v. vanaf 199,- vlieg je nu al vanaf 149,- retour!

 

10. Met KLM naar Valencia v.a. 99,-

Zo maar een lang weekend een leuke, liefst zonnige stad ontdekken? Dan is dit jouw Werelddeal: sfeervol Valencia is prachtig gelegen aan zee, op maar 2,5 uur vliegen vanaf Schiphol. En je vliegt er nu met een KLM Werelddeal al vanaf 99,- naar toe!

Tot wanneer kan je de KLM Werelddeals boeken?

De KLM Werelddeal Weken gaan op donderdag 7 september van start en lopen tot en met maandag 25 september 2017. Voor de ruimste keuze uit de mooiste bestemmingen en de beste vertrekdata en vertrektijden is het echter verstandig niet tot het laatste moment te wachten. Er zijn een gelimiteerd aantal stoelen beschikbaar en Op = Op en prijswijzigingen zijn voorbehouden. Meestal vliegen de stoelen er namelijk letterlijk uit!

 

Extra voordeel op je Werelddeal met je Flying Blue card: fly now pay later

Heb je een mooie Werelddeal gezien maar komt het je nu eigenlijk niet zo goed uit? Tip:  als je een Flying Blue card hebt kan je zonder kosten je ticket in drie termijnen betalen. Lees hier hoe je gebruik kunt maken van deze KLM fly now pay later regeling.