klm-werelddeal-weken.jpg

KLM Werelddeals korting tot wel 57%!

Ontdek de favoriete KLM deals van de Vliegennaar.nl redactie

Gepubliceerd op 9 januari 2023

De KLM Werelddeal Weken zijn weer van start gegaan. Dat betekent dat er in de komende dagen maar liefst ruim 1 miljoen KLM tickets (1.000.000 + !) met Wereldkortingen worden aangeboden op www.werelddealweken.klm.com.

 

Zijn de KLM Werelddeal Weken echt goedkoper?

 

Eerlijk is eerlijk zijn, de ene werelddeal is de andere niet. Soms zit er maar een paar tientjes korting op een vlucht, Maar er zijn elke editie van de KLM Wereld Dealweken enkele echt spectaculaire KLM aanbiedingen. Om je te helpen kiezen uit de honderden bestemmingen binnen en buiten Europa checkte de Vliegennaar.nl redactie alle deals en selecteerde 10 echte toppers. Hier delen we met jou onze favoriete KLM Werelddeals van januari:

 

1. Met KLM naar Toronto v.a. 348,-

Maar liefst 38% korting op de vluchten bij KLM naar deze groene wereldstad, vlakbij de Niagara Falls en de grote meren, in Canada. Aanrader voor een rondreis langs de de grote Meren of een geweldige citytrip!

 

2. Met KLM naar Bonaire v.a. 490,- 
Op vakantie genieten van zon, zee en strand en heerlijk snorkelen of duiken? Dan is dit jouw Werelddeal: de zee rondom het mooie Bonaire is een uniek Unesco reservaat. Maar naast de geweldige stranden heeft dit charmante eiland ook nog een betoverend binnenland. En je vliegt er nu met een KLM Werelddeal met bijna 300,- korting naar toe! Een echte wereldprijs dus voor een comfortabele KLM vlucht met vertrek vanaf Schiphol.

 

3. Met KLM naar New York v.a. 319,- retour!

De stad aller steden ontdekken? Maak dan gebruik van dit geweldige Werelddeal tarief voor New York. Met ruime beschikbaarheid en keuze uit tientallen vluchten op prettige tijdstippen per week! 

 

4. KLM Nice vliegtickets v.a. 125,-!

Het Zuid Franse Nice is zowel populair in voor- als hoogseizoen. Met deze Werelddeal vlieg je er wel heel voordelig naar toe!

 

5. Met KLM naar Curaçao v.a. 489,- retour!

In de lente een weekje (of misschien wel 2) naar de zon? Dan is Curaçao een schitterende bestemming, die niet voor niets op de  bucketlist van menigeen staat. Bekijk zeker deze Werelddeal met een retourvlucht nu al v.a. 489,-! De gemiddelde maximum temperatuur ligt hier het hele jaar tussen de 30-33 graden. Genieten dus!

 

6. Met KLM naar Aruba v.a. 486,-

Ook op vluchten naar de A van de ABC eilanden geniet je nu van meer dan 250,- euro Wereldkorting! Tip: het is nu niet alleen voordelig vliegen, onze winter behoort ook klimatologisch tot de mooiste tijd voor een bezoek aan het 'Happy Island'.

 

7. KLM vliegtickets Los Angeles v.a. 525,-

Tijdens de Werelddeal weken kan je een vliegticket naar Los Angeles al v.a. 525,- bemachtigen. Een Wereldkorting van maar liefst 39% op het normale vanaf tarief naar deze geweligde stad in California!

 

8. KLM vliegtickets Bangkok v.a. 549,-

Met zijn rijke cultuur, prachtige stranden, schitterend groene, tropische bossen en heerlijke klimaat is Thailand een fantastische vakantiebestemming. Van iedereen die er geweest is hoor je: Hier moet je echt naar toe! Tijdens de Werelddeal Weken kan dat met 34% korting al v.a. 549,- 

 

9. KLM vliegtickets Las Vegas v.a. 549,-

Staat de entertainment hoofdstad van de USA hoog op jouw bucketlist? Sinds deze zomer heeft KLM directe vluchten vanaf Schiphol en dat vieren ze met echte Wereldprijzen! 


10. Met KLM naar Stockholm v.a. 89,-

Op citytrip in voorjaar of zomer en de fascinerende hoofdstad van Zweden bezoeken? Dan is dit echt een hele mooie prijs voor een comfortabele KLM vlucht met vertrek vanaf Schiphol.

 

Staat jouw favoriet niet in deze top 10 KLM Wereld deals? Dan niet getreurd want naast alle hierboven genoemde deals zijn er tijdens deze editie van de KLM Werelddeal Weken nog veel meer aantrekkelijke aanbiedingen te vinden. Ontdek de acties voor BaliSuriname, Jakarta, Havana en St. Maarten  en nog veel meer mooie bestemmingen op www.werelddealweken.klm.com.

 

Hoe lang duren de KLM Werelddeal Weken?

Meestal duren de KLM Werelddeal Weken 2,5 week. De laatste editie van deze actieweken, ook wel bekend als de KLM dolle dwaze dagen, liep van donderdag 9  januari tot en met 28 januari. Voor de meest ruime keuze uit de mooiste bestemmingen en de beste vertrekdata en vertrektijden is het echter verstandig niet tot het laatste moment te wachten. Er zijn een gelimiteerd aantal stoelen beschikbaar en Op = Op en prijswijzigingen zijn voorbehouden. Meestal vliegen de stoelen er namelijk letterlijk uit!

Zie ook: Wanneer zijn de KLM Werelddeal Weken? Extra voordeel op je Werelddeal met je Flying Blue card: fly now pay later

Heb je een mooie Werelddeal gezien maar komt het je nu eigenlijk niet zo goed uit? Tip: als je een Flying Blue card hebt kan je zonder kosten je ticket in drie termijnen betalen. Lees hier hoe je gebruik kunt maken van de regeling: vliegtickets in termijnen betalen.

Beoordeel:

Meer nieuwsartikelen