gratis-klm-bus.jpg

Ook in 2024 gratis KLM Bussen naar Schiphol vanaf Maastricht, Eindhoven, Arnhem en Nijmegen!

Hoe kan de gratis KLM busservice je een hoop kosten besparen?

Gepubliceerd op 4 januari 2024

Ook in 2024 kan je gebruik maken van de KLM bustransfer naar Schiphol vanaf o.a. Eindhoven, Maastricht, Arnhem en Nijmegen. En ook de KLM bussen rijden op biobrandstof! 

Reizigers die bij KLM een ticket boeken kunnen gratis gebruik maken van deze busservice per luxe touringcar.

De KLM bus service rijdt al langer vanaf Arnhem en Nijmegen en is daarna uitgebreid naar Eindhoven en Maastricht. Sinds kort rijdt de bus ook op het traject Apeldoorn-Hengelo-Enschede.

De busreis kan je een hoop kosten besparen. Dus waarom zou je nog zelf rijden? Wij zetten voor jou op een rij van welke KLM bussen jij dit jaar gebruik kunt maken. De KLM Bus naar Schiphol rijdt al een tijdje rond in Nederland. Daarmee wil de maatschappij een extra mogelijkheid bieden om naar Schiphol te reizen. Voor veel mensen is dat een obstakel, mede vanwege de parkeerkosten op de luchthaven. KLM hoopt met de bus service dat die kosten niet meer meespelen. 

 

KLM bus Maastricht  Amsterdam Schiphol en KLM bus Eindhoven – Schiphol

De bus service rijdt twee keer per dag van het Centraal Station van Maastricht, via Maastricht Aachen Airport en Eindhoven Airport naar Schiphol en vice versa. De eerste bus vertrekt om 5.00 uur van Maastricht (5.15 Maastricht Aachen Airport, 6.15 uur van Eindhoven Airport), de tweede bus vertrekt om 15.00 uur (15.15 Maastricht Aachen Airport, 16.15 uur van Eindhoven Airport). Vanaf Schiphol vertrekt de bus om 10.15 en om 20.30 uur. Bekijk de volledige uitleg van KLM over de busreizen naar Schiphol vanaf Eindhoven en Maastricht: KLM vanaf Eindhoven / Maastricht 

 

KLM bus Nijmegen Schiphol en KLM bus Arnhem - Schiphol

De bus van Nijmegen naar Schiphol gaat via Arnhem. Check altijd even voor de actuele aankomst en vertrektijden op de site! De eerste bus van Nijmegen naar Schiphol vertrekt om 05:00, de tweede om 11:30 en de laatste om 17:30. Vanaf Schiphol terug naar Nijmegen vertrekt er een bus om 09:00, 14:45 en 21:00. Kijk voor een compleet overzicht van de bustijden op: KLM bus service vanaf Nijmegen / Arnhem.


Boek de bus gratis bij

Op VliegenNaar.nl geven we zo veel mogelijk opties om te vliegen vanuit Nederland. Dat betekent dat we zoveel mogelijk luchtvaartmaatschappijen en alle relevante luchthavens vermelden. In veel gevallen tonen we ook de vluchten inclusief gratis bus service van KLM. Daarmee kunnen reizigers een nog betere keuze maken.De KLM Bus is onderdeel van je reisschema en moet je dus expliciet boeken. Wanneer je op vliegennaar.nl een reis zoekt, zullen Eindhoven en Maastricht als  vaak als vertrekplaats worden vernoemd. Dit is nodig, omdat op je ticket de bus vermeld moet staan. Pas dan kun je ook instappen. Simpelweg je ticket aan de chauffeur laten zien en je bent klaar om te gaan.

Je kan tot 1 uur voor vertrek vanaf de bushalte gratis alsnog een plek op de KLM Bus reserveren: bel KLM 020 – 4 747 747 Deze service kost niets extra als je KLM tickets hebt.

In Maastricht en op Schiphol staat de bus 20 minuten voor vertrek al klaar. Onder in de bus kun je je bagage kwijt. Ook een rolstoel kan worden meegenomen. Bagage die apart moet worden ingecheckt, mag niet mee met de bus. 
Reizen met kinderen of een groep is geen probleem; zolang er plaats is in de bus, kan iedereen mee. Tijdens de reis kun je gebruik maken van de gratis wifi aan boord, en genieten van een gratis kopje koffie of thee. Op Schiphol stopt de bus voor Vertrekhal 2, waar je net als anders incheckt.

Voordelen
Omdat de KLM Bus een gratis service is, bespaar je al snel op de kosten om op Schiphol te komen en daarmee ook op je parkeerkosten. Mocht de bus om wat voor reden vertraagd zijn waardoor je je vlucht mist, dan boekt KLM je kosteloos om op een andere vlucht. En mis je de bus terug, omdat je vlucht vertraagd was, dan zorgt KLM voor vervangend vervoer.

Wat veel mensen niet weten, is dat je ook eerder je stoel aan boord van het vliegtuig kunt kiezen wanneer je gebruik maakt van de KLM Bus. Omdat die service 30 uur vóór het vertrek van je eerste vertrekpunt opengaat, ben je dus eerder dan reizigers die als vertrekpunt Amsterdam hebben. Daardoor heb je meer kans op die ene stoel.

Boek je dus een vlucht op vliegennaar.nl, neem dan ook de KLM Bus vanaf verschillende plekken in het oosten en zuiden van Nederland mee in je beslissing. Het kan je zomaar reis- en parkeerkosten schelen, wat zeker als je langer op reis gaat een stuk voordeliger kan zijn. En zeg nu eerlijk, wie wil nu niet in luxe naar het vliegveld gereden worden?

Meer KLM nieuws

Meer lezen over de ontwikkeling bij Nederlands grootste luchtvaartmaatschappij en hoe jij kunt besparen op je volgende vlucht? 

- Werelddeal Weken KLM 2024

- KLM vliegtickets via Brussel of Antwerpen goedkoper

KLM Fly Now Pay Later

 

Beoordeel:

Meer nieuwsartikelen