wanneer-klm-boeken.jpg

Wanneer KLM tickets boeken?

Zo bespaar je flink op de boeking van je KLM vlucht!

Gepubliceerd op 14 mei 2019

Wanneer boek je het voordeligste KLM tickets?  Om te zorgen dat je een goede deal krijgt op de vliegtickets voor je volgende reis, heeft de redactie van Vliegticket vergelijker VliegenNaar.nl  een aantal tips. Zo kun je enorm besparen.


Wees op tijd als je goedkope KLM tickets wil boeken
Hoeveel maanden van tevoren je KLM vliegtickets boeken? Hoe eerder je je tickets boekt op Klm.com hoe voordeliger ze zijn. Dat geldt voor veel luchtvaartmaatschappijen,  maar zeker ook voor KLM. Als je vertrekdatum dichtbij ligt, zul je zien dat de prijzen oplopen. Zeker als je binnen een maand wil vliegen, zijn tickets vaak een stuk duurder. Maar ben je op zoek naar tickets voor 2020 dan kun je daar nu al een begin mee maken. Je kunt bijvoorbeeld nu al tickets boeken voor de zomervakantie. Op de KLM website zijn alle vluchten tot medio 2020 al beschikbaar. Wanneer je de bestemming invoert, krijg je direct een overzicht met de laagste prijzen in de aankomende maanden.


Doordeweeks of in het weekend?
Een veel gestelde vraag is toch wel: “Wat is nu de voordeligste dag om met KLM  te vliegen?” Op een zondag vliegen is heel vaak wat gunstiger, maar het heeft ook veel met de bestemming te maken. Is het een echte vakantiebestemming of is het ook een belangrijke zakelijke bestemming? Als dat laatste het geval is, zul je zien dat doordeweeks veel zakelijke reizigers op die vluchten zitten. Dan kan een ticket in het weekend voordeliger zijn. Andersom kan een ticket op woensdag of donderdag naar een echte vakantiebestemming weer voordeliger zijn dan een ticket voor vrijdag of zaterdag. Zo zijn bijvoorbeeld KLM Toronto tickets op doordeweekse dagen (maandag, dinsdag, woensdag en donderdag) vaak voordeliger en ook voor een KLM Curacao vlucht kan je de zaterdag beter vermijden. Neem dus altijd even de tijd om even goed te analyseren welke dag van de week je het goedkoopste tickets kunt boeken voor de bestemming van je keuze op Klm.com


De KLM Werelddeal Weken
Iedereen kent ze wel, de KLM Werelddeal Weken. Twee keer per jaar heeft de luchtvaartmaatschappij grote kortingen op tickets naar populaire bestemmingen, zowel binnen als buiten Europa. Tijdens deze twee weken zijn enorm veel stoelen in de aanbieding. Bij de KLM Werelddeals geldt wel ‘op=op’, dus moet je er tijdig bij zijn. Dat is overigens ook van toepassing tijdens de andere grote KLM campagnes zoals de KLM Vijf Dagen Voordeel actie.


Flight Alert Service
Met onze gratis flight alert service kun je alle acties van KLM, dus ook de Werelddeal Weken, voor jouw gewenste bestemming volgen. Vliegennaar.nl doet niets anders dan dagelijks de prijzen van goedkope vliegtickets vergelijken en acties opsporen. Dus niet alleen tijdens de Werelddeal Weken, maar ook als er andere acties zijn. Vul gewoon je bestemming en je budget in, en ontvang direct een bericht als er een nieuwe aanbieding is voor jouw bestemming. Op deze manier heb je de meeste kans om het voordeligste KLM ticket naar jouw favoriete bestemming te vinden en te boeken!

Beoordeel:

Meer nieuwsartikelen