klm-real-deal-dagen.jpg

KLM Real Deal Dagen 2023: 50 duurzame deals v.a. 118,-

Voordelige en duurzame KLM Deals tijdens opvolger Werelddeal Dagen

Gepubliceerd op 14 september 2023

Op zoek naar leuke KLM deals voor je vakantie in 2023  of 2024? Dan hebben we een goede tip: de KLM Real Deal Dagen zijn net van start met ruim 60 super aanbiedingen voor wie voordelig wil vliegen zonder schuldgevoel!

 

Nu in de KLM REAL DEAL DAGEN, super voordelige aanbiedingen van tickets naar favorieten als Aruba, Bonaire & Curacao, maar ook een echte super deal voor New York (v.a. 449,-- retour!) en heel veel aantrekkelijke andere bestemmingen zoals Barcelona v.a. 118,-! 


Voor het eerst zijn er ook speciale KLM comfort Class aanbiedingen tijdens deze Real Deal Dagen voor mooie bestemmingen als Los Angeles, Boston en Toronto. Daarnaast wederom een groot aantal KLM Business Class aanbiedingen tijdens deze actieweken.

Real Deal Dagen KLM: voordelig & duurzaam vliegen


Boek jij een ticket tijdens deze KLM Deal Dagen? Dan heb je een goed gevoel en een ticket voor een leuke prijs. Want door nu te boeken draag je bij aan het gebruik van BIO brandstof.


KLM wil zoveel mogelijk kerosine vervangen door de duurzame brandstof SAF. Standaard is dit 0,5%. KLM passagiers hebben sinds begin dit jaar de optie om via het CO2ZERO-programma bij te dragen voor meer bio brandstof. Wanneer je dat tijdens de KLM Real Deal Dagen doet, verdubbelt KLM jouw bijdrage in de vorm van een duurzame brandstof bonus. Real Deal KLM aanbiedingen Europa v.a. 118,-


Er zijn een 10-tal mooie KLM Real Deals naar Europese bestemmingen zoals Londen, Wroclaw, Graz en Munchen met vertrekdata in de periode t/m 31 maart  2024. Het volledig overzicht per beschikbare datum staat op KLM.com/nl/realdealdagen


Tot wanneer lopen de KLM Real Deal Dagen 2023?

Net als vroeger de KLM Werelddeal Weken lopen de KLM Real Deal Weken ongeveer 2 weken en in dit geval wel tot en met 20 september 2023.


Let op: het aantal plaatsen per bestemming is beperkt en de beste stoelen zijn altijd als eerste weg bij KLM dus wacht niet de lang als er een goede aanbieding voor je bij zit.


Zie ook: wanneer KLM tickets boeken? en de beste last minute vliegtickets deals

Beoordeel:

Meer nieuwsartikelen