see-buy-fly-voucher.jpg

Schiphol See Buy Fly voucher t.w.v. 5,- gratis shoppen

Nog eens extra voordeel op Schiphol aanbiedingen uit de See Buy Fly Folder!

Gepubliceerd op 8 juli 2022

Vlieg jij in 2022 vanaf Schiphol naar je vakantiebestemming? En ga je dan ook zo graag nog even lekker shoppen voor je favoriete geurtje of een mooi zonnecosmetica product? Dan is deze speciale tip iets voor jou: geniet gratis van nog meer voordeel bij het shoppen in de See Buy Fly winkels na security met deze gratis See Buy Fly voucher t.w.v. 5,- extra korting bij besteding van tenminste 25,- op parfums, cosmetica, chocolade, een nieuwe zonnebril of dranken op Schiphol! 


De See Buy Fly kortingsvoucher is ook geldig in combinatie met de Schiphol Parfum 2 voor 49 euro en meer acties. Zo kan je op Schiphol parfum nog goedkoper kopen en nog meer besparen op je favoriete drankje of dat cadeautje voor Pa of Ma!

Je mag de voucher in combinatie met alle andere kortingsacties en aanbiedingen uit de Schiphol See Buy Fly folder en shops gebruiken, dus ook op de spectaculaire special offers uit het krantje en de bekende Schiphol Parfum 2 voor 49 euro actie! Het enige wat je hoeft te doen is je e-mail adres opgeven aan Schiphol zodat ze je vlak voor vertrek de leukste See Buy Fly aanbiedingen van de taxfree winkels op Schiphol kunnen mailen. 

 

 

Voorwaarden voor de 5,- korting bij shoppen op Schiphol

De See Buy Fly voucher geeft recht op € 5,- korting bij een besteding van € 25,- of meer aan drank, chocolade, parfum, cosmetica en zonnebrillen in  de See Buy Fly  taxfree winkels na security. Overige voorwaarden zijn: 

  • Je mag deze Schiphol See Buy Fly kortingsvoucher maar 1x gebruiken. Ga je over een maand weer op reis? Download dan een nieuwe kortingsvoucher!
  • De voucher kan je besteden bij de see buy fly winkels na de security, dus achter de douane op Schiphol. 
  • De voucher van See Buy Fly  moet je besteden voor 1 januari 2023.
  • Je mag maar 1 voucher per aankoop inleveren en het is niet mogelijk deze kortingsbon in te leveren in ruil voor cash zonder aankoop.

Meer tips voor goedkoop vliegen vanaf Schiphol


- Gratis Luggo Premium voor onze lezers!

- Vliegtickets nu boeken later betalen

KLM Werelddeal Weken 2022 Wanneer?

- Top deals in de TUI Ticketsale 2022 

Beoordeel:

Meer nieuwsartikelen