transavia-holidays.jpg

Transavia Holidays: nu 50,- EXTRA korting!

Ontdek de nieuwe Transavia vakanties nu extra voordelig met extra vroegboekkorting!

Gepubliceerd op 13 januari 2024

Vroegboeken? Transavia Holdidays heeft dan een super actie! Alle Transavia pakketreizen zijn nu extra voordelig: je krijgt 50,- extra korting op je boeking! 

Bekijk alle actuele Transavia aanbiedingen voor het vroegboekseizoen 2024! 

Pakketreizen Transavia: de beste deals van dit moment

Hieronder de favoriete aanbiedingen van de VliegenNaar redactie:


* Stedentrip Valencia met Transavia vlucht plus hotel 4 dagen v.a. 189,- !
* Stedentrip Lissabon met Transavia pakketreis 2 dagen nu v.a. 132,-
* 5 daagse Athene stedentrip Transavia vlucht en hotel v.a. 227,- 
* Lang weekend zon op Ibiza met Transavia hotel en vlucht  4 dagen v.a. 202,50


De € 50,- korting is overigens van toepassing op alle Transavia bestemmingen met vertrek vanaf de luchthaven Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en / of Brussel*. 

 

Alleen hotels met de beste reviews op Transavia Holidays

Vanzelfsprekend zijn alle stedentrips, wintersport- en zonvakanties op de Transavia Holidays website inclusief Transavia of KLM vlucht. Omdat Transavia de vluchten in eigen beheer heeft zijn de prijzen natuurlijk extra aantrekkelijk!

Transavia die inmiddels anderhalf jaar ervaring heeft met het aanbieden van pakketreizen stelt zeer hoge eisen aan al haar partners: van autoverhuurder, tot excursie aanbieder en hotellier. Hun prestatie straalt immers af op het imago van de maatschappij!

W
at nog maar weinig mensen weten is dat de hotelselectie uitsluitend bestaat uit de hotels met de allerbeste ervaring op bekende reviewsites als Tripadvisor. Zo weet je bij Transavia zeker dat jij ook echt de vakantie krijgt waar je zo naar uitkijkt. De ervaringen met Transavia Holidays zijn hierdoor uitgesproken positief!


Transavia vakantie boeken  = veilig thuis garantie

  • Repatriëring: die € 50,- korting is geweldig, maar in deze tijd voor een groot deel van onze bezoekers minstens zo belangrijk: ook deze goedkope aanbiedingen zijn de reizen inclusief gratis repatriëringsgarantie. Transavia Holiday brengt je dus altijd thuis.
  • Vanzelfsprekend is Transavia Holidays aangesloten bij de ANVR en bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden SGR.
  • Je kunt er op rekenen dat Transavia hotels selecteert met de beste reviews op Tripadvisor!
  • Bovendien kan je bij Transavia Holidays niet alleen met de bekende creditcards maar ook met Ideal betalen. Lekker makkelijk en voordelig!

 

Mis nooit meer een Transavia vakanties actie met de Error Fare Alert van VliegenNaar!

Wil jij meteen op de hoogte zijn van de nieuwste KLM Werelddeal Weken, de Tui Ticket Sale of beste nieuwe  Transavia aanbiedingen? Schrijf je in voor de VliegenNaar Error Fare Alert en jij bent altijd de eerste die op de hoogte is van de alle grote acties van de Nederlandse luchtvaartmaatschappijen! 

Beoordeel:

Meer nieuwsartikelen