transavia-holidays.jpg

Transavia Holidays: nu 55,- EXTRA korting!

Ontdek de nieuwe Transavia pakketreizen extra voordelig ter gelegenheid van 55e verjaardag van de vliegmaatschappij.

Gepubliceerd op 16 november 2022

De Nederlandse luchtvaartmaatschappij Transavia is jarig en viert dat met een hele mooie actie. Ter gelegenheid van haar 55e verjaardag geeft de luchtvaartmaatschappij maar liefst € 55,- korting op alle Transavia Holidays boekingen. Bovendien maken bezoekers ook nog eens kans op een reischeque t.w.v. € 550 euro!

 

Pakketreizen Transavia: de beste deals van dit moment

Hieronder de favoriete aanbiedingen van de VliegenNaar redactie:


* Stedentrip Barcelona, 5 dagen, vlucht plus hotel, met verjaardagskorting bij 2 perasonen v.a. 155,-!
* Stedentrip Lissabon, 3 dagen, vlucht en hotel, o.b.v. 2 personen met verjaardagskorting v.a. 118,50 
* Lang weekend zon op Gran Canaria, 5 dagen vlucht + hotel, o.b.v. 2 personen met verjaardagskorting v.a. 207,50


De € 55,- korting is overigens van toepassing op alle Transavia bestemmingen met vertrek vanaf de luchthaven Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en / of Brussel*. 

 

Alleen hotels met de beste reviews op Transavia Holidays

Vanzelfsprekend zijn alle stedentrips, wintersport- en zonvakanties op de Transavia Holidays website inclusief Transavia of KLM vlucht. Omdat Transavia de vluchten in eigen beheer heeft zijn de prijzen natuurlijk extra aantrekkelijk!

Transavia die inmiddels anderhalf jaar ervaring heeft met het aanbieden van pakketreizen stelt zeer hoge eisen aan al haar partners: van autoverhuurder, tot excursie aanbieder en hotellier. Hun prestatie straalt immers af op het imago van de maatschappij!

W
at nog maar weinig mensen weten is dat de hotelselectie uitsluitend bestaat uit de hotels met de allerbeste ervaring op bekende reviewsites als Tripadvisor. Zo weet je bij Transavia zeker dat jij ook echt de vakantie krijgt waar je zo naar uitkijkt. De ervaringen met Transavia Holidays zijn hierdoor uitgesproken positief!


Transavia vakantie boeken  = veilig thuis garantie

  • Repatriëring: die € 55,- korting is geweldig, maar in deze tijd voor een groot deel van onze bezoekers minstens zo belangrijk: ook deze goedkope aanbiedingen zijn de reizen inclusief gratis repatriëringsgarantie. Transavia brengt je dus altijd thuis.
  • Geld terug: je mag er ook op rekenen dat Transavia je reissom terugbetaald, wanneer je je vakantie in 2021 moet annuleren door een code oranje of rood reisadvies van de rijksoverheid. Een geruststelling voor iedereen die hier tijdens de eerdere crisis last van hebben gehad bij een reisorganisatie.
  • Vanzelfsprekend is Transavia Holidays aangesloten bij de ANVR en bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden SGR.
  • Bovendien kan je bij Transavia Holidays niet alleen met de bekende creditcards maar ook met Ideal betalen. Lekker makkelijk en voordelig!
     

Actievoorwaarden Transavia 55 jaar 

• In 2021 ontvangen klanten tijdens de 55e verjaardag van Transavia een speciale verjaardagskorting van € 55,- op alle bestemmingen waar de vluchten worden uitgevoerd door Transavia en KLM. De korting is  al verwerkt in de prijzen op de Transavia website en tijdens de actie meteen zichtbaar in je winkelmandje.

• Je kunt met de € 55,- korting een reis boeken met vertrek en terugkeer in 2021 of winter, lente, voorjaar of herfst 2022. Je geplande terugvlucht moet uiterlijk 30 oktober 2022 zijn. De actiekorting is per boeking (en dus niet p.p.). De korting is tevens alleen geldig bij boeking van Transavia Holidays pakketreizen (en niet bij het boeken van losse Transavia vluchten).

• De actie loopt nog twee weken door na Transavia's verjaardag op 16 november. De totale looptijd van de verjaardagsactie is van 16 tot en met 30 november 2021. 


Geldig op alle bestemmingen waar de vluchten worden uitgevoerd door Transavia en KLM.

 

Mis nooit meer een Transavia vakanties actie met de Error Fare Alert van VliegenNaar!

Wil jij meteen op de hoogte zijn van de nieuwste KLM Werelddeal Weken, de Tui Ticket Sale of beste nieuwe  Transavia aanbiedingen? Schrijf je in voor de VliegenNaar Error Fare Alert en jij bent altijd de eerste die op de hoogte is van de alle grote acties van de Nederlandse luchtvaartmaatschappijen! 

Beoordeel:

Meer nieuwsartikelen