nieuwe-flight-alert-service.jpg

Nieuwe Flight Alert service voor vliegen vanaf specifieke luchthavens

Amstelveen, 7 september 2016. Vliegtickets vergelijken is altijd een klus. Want als echte Nederlanders willen we natuurlijk niet teveel betalen. Voor iedereen die van reizen houdt, is er daarom hulp in de vorm van de ‘Flight Alert’ service van Vliegennaar.nl. Niet alleen krijg je een melding wanneer je gewenste tickets beschikbaar zijn, je kunt nu ook alerts instellen op basis van de luchthaven waar je van wil vertrekken of juist wilt uitsluiten.

40.000  flight alerts per dag

“Wij zijn acht jaar geleden begonnen met 400 bestemmingen,” zegt sitemanager Timothy Koppers van www.vliegennaar.nl. “Tegenwoordig bieden we de Flight Alert- service aan voor meer dan 1500 verschillende steden, streken en landen, zijn er op elk willekeurig moment meer dan 65.000 gebruikers actief en verzenden we gemiddeld meer dan 40.000 flight alerts per dag. Met de nieuwe flight alert- opties voor vliegen vanaf specifieke luchthavens, komen we tegemoet aan de sterk stijgende vraag naar vliegen vanaf regionale luchthavens.”

Hoe het werkt
Een Flight Alert instellen is heel eenvoudig en in twee tellen gedaan. Je geeft je bestemming en beschikbare reisbudget op en krijgt vervolgens een seintje wanneer een ticket onder dat bedrag beschikbaar komt bij een luchtvaartmaatschappij of reisbureau. Nu kun je je flight alert nog meer personaliseren, door aan te geven dat je een voorkeur voor vliegen vanaf een bepaalde luchthaven hebt, of je last minute vliegticket wilt en of je dagelijks of wekelijks updates wilt ontvangen. Zo hoef je niet meer zelf alle relevante airline- en ticketwebsites in de gaten te houden of er een leuke actie is; dat doet de Flight Alert voor je.

Beoordeel:

Meer nieuwsartikelen