goedkoopste-luchthavens-.PNG

Goedkoopste luchthavens bij bestemming als gratis service

Vliegennaar introduceert widget voor reiswereld

Gepubliceerd op 15 mei 2011

VliegenNaar.nl, de vliegticket vergelijker van de populaire Flight Alert service, introduceert een nieuwe online widget voor de reiswereld. Deze widget kan door hoteliers, campingeigenaren en andere vakantiewebsites op hun eigen website worden geplaatst. De widget laat voor een gekozen bestemming zien naar welke luchthaven je het goedkoopste kunt vliegen.

 

Neem bijvoorbeeld een stedentrip Schotland. Met deze widget zie je meteen, dat vliegen naar Edinburgh veel goedkoper is dan naar Glasgow. Consumenten kunnen zo vele euro’s op hun vliegtickets besparen.

Vele euro’s besparen door vergelijken aankomstluchthavens

Veel mensen zijn er inmiddels wel achter dat het de moeite loont om vliegen vanaf Schiphol te vergelijken met Eindhoven, Dusseldorf of Brussel, maar niet iedereen beseft dat je ook vele euro’s kunt besparen door aankomstluchthavens te vergelijken. Neem bijvoorbeeld een vakantie in Sicilie. Waarom zou je voor 200 euro naar Palermo vliegen, als je voor een paar tientjes naar het goed 50 kilometer verder gelegen Trapani vliegt?

Wil je op vakantie naar de Spaanse Costa Brava? Vergelijk dan eens vliegen naar Barcelona met Girona of Reus. Zo zijn er 1001 voorbeelden om vele euro’s te besparen.

Nieuwe widget: handig voor consument, extra service van reiswebsites

Voor websites van hoteliers, campingeigenaren en andere reisgerelateerde websites betekent de nieuwe widget van Vliegennaar.nl een aantrekkelijke extra service voor de consument. “Het mooie van de widget is dat mensen in een oogopslag zien wat de goedkoopste luchthaven en beste prijs is”, aldus Esmeralda van Dasselaar, van Leads2Travel. Ook voor zeer specifieke doelgroepen biedt de widget een uitkomst. “Zo is het ideaal voor mensen met een eigen huis in het buitenland die het huis los verhuren en hun bezoekers een handige vliegticketservice willen bieden,” licht Van Dasselaar toe. Elke websitebeheerder kan de handige service gemakkelijk op de eigen website plaatsen en naar wens instellen. Overigens kan iedereen de nieuwe service ook gebruiken op Vliegennaar.nl zelf.

Over Vliegennaar.nl

Vliegennaar.nl, een initiatief van Leads2Travel, verkoopt zelf geen vliegtickets maar heeft als doelstelling om het voor de consument zo gemakkelijk mogelijk te maken de goedkoopste vliegtickets te vinden. De Flight Alert is daarbij een uniek product. Deze gratis e-mailservice attendeert je op het moment dat er een aanbieding is die voldoet aan de wensen die je zelf hebt ingevuld. Je hoeft alleen maar een bestemming en een budget in te stellen.

Beoordeel:

Meer nieuwsartikelen