wanneer-klm-werelddeal-weken.jpg

Wanneer zijn de KLM Werelddeal Weken 2019?

KLM Werelddeals: wanneer zijn ze weer te koop?

Gepubliceerd op 10 januari 2019

De afgelopen weken kregen we op de redactie vrijwel dagelijks de vraag "Wanneer zijn de KLM Werelddeal Weken 2019?". Gelukkig is het weer zover: vandaag donderdag 10 januari 2019, is nieuwste editie van de KLM Werelddeal Wekend van start gegaan. Er zijn ruim 100 unieke KLM Werelddeals met kortingen tot maar liefst 50% boekbaar op www.werelddealweken.klm.com!


TIP 1: Ontvang automatisch bericht als er KLM Werelddeals voor jouw bestemming zijn! Wil je zeker weten dat je geen KLM Werelddeal voor de bestemming van jouw keuze mist? Maak dan gebruik van onze gratis flight alert service: kies je favoriete bestemming, geeft aan wat je maximaal wilt betalen en je krijgt automatisch bericht als er een werelddeal naar de bestemming van jouw keuze beschikbaar komt. Zo weet je het meteen als de KLM Werelddeal Weken of de grote TUI Ticket Sale van start gaat! Ook als je nog niet weet waar je naar toe wilt vliegen kunnen we je als 1e informeren als de KLM Werelddealweek begonnen is met onze KLM Error Fare Alerts!


TIP 2:
Kan je niet tot de volgende KLM Werelddealweken meer wachten?
Geen probleem want binnenkort start er wel weer een andere super KLM actie! Maak hier een flight alert aan voor de bestemming van je keuze en je ontvangt automatisch een mailtje als jouw bestemming bij KLM in de aanbieding is!


TIP 3: Als de Werelddeal Weken van start gaan maken onze vliegexterts een razendsnelle analyse om de echte toppers met je te delen. Houd dit blog dus in de gaten en ontdek hier de favoriete KLM werelddeals van onze redactie.

 

Welke deals mag je verwachten tijdens de KLM Werelddeal Weken 2019

Hieronder enkele voorbeelden van de beste KLM ticket deals uit vorige actieperiodes.

  • Bonaire v.a. 499,- (maar liefst 300,- korting)
  • Bali v.a. 579,- (-35%) 
  • Toronto v.a. 339,- (-38%)
  • Rio de Janeiro v.a. 579,- (- 35%)
  • Verder zijn er altijd wel leuke aanbiedingen voor populaire bestemmingen als New York en Curacao en nog een 100-tal andere bestemmingen 
  • In Economy Class hebben de topdeals kortingen op tot wel 38%.
  • In de KLM Business Class lopen de Werelddeal kortingen zelfs op tot incidenteel maar liefst 60%! 

Tot wanneer lopen de KLM Werelddeal Weken 2019?

Zoals dat inmiddels traditie is lopen deze deze speciale voordeel weken twee keer per jaar. Dat is meestal in januari en eind augustus / begin september.

De laatste jaren waren de KLM Werelddeals gedurende 2 a 3 weken boekbaar. Dus ook voor de KLM Werelddeal Weken die op 10 januari 2019 van start zijn gegaan heb je tot 29 januari 2019 om te boeken. Maar let op: voor de meeste bestemmingen is het aantal stoelen en data, waarop de mooiste Werelddeal tarieven geldig zijn, beperkt. Het is dus verstandig snel te handelen als je een actie ziet die je aanspreekt!


Meer tips voor een voordelige vliegreis:

- Gratis je KLM vliegticket in termijnen betalen 
- Super ticket acties in de: Tui Ticket Sale 2019
- De beste KLM Werelddeals - de VliegenNaar favorieten!
- Met deze See Buy Fly voucher mag jij gratis shoppen op Schiphol!

Beoordeel:

Meer nieuwsartikelen

0
shares