wanneer-klm-werelddeal-weken.jpg

KLM Werelddeal Weken 2024

Werelddeals voor duurzame tickets in nieuwste KLM actie!

Gepubliceerd op 11 januari 2024

Wanneer zijn de volgende KLM Werelddeal Weken in 2024? Deze traditionele KLM actieweken gingen afgelopen  september en januari al niet door. De focus van KLM is verschoven naar flexibiliteit en duurzaamheid vertelde de luchtvaartmaatschappij aan de Vliegennaar redactie. Daar passen de KLM REAL Deal Weken beter bij met geweldige aanbiedingen voor duurzame KLM tickets! 

 

Tip 1: KLM heeft op dit moment echte Werelddeals, de REAL DEALS, voor tickets naar o.a. New York & Curacao, maar ook echte super deals voor Dubai en Panama en nog 50 aantrekkelijke andere bestemmingen zoals Dublin v.a. 108,-! 


Maar er zijn nog veel meer bestemmingen met extra voordeel te boeken tijdens de KLM REAL DEAL DAGEN 2024. Droombestemmingen in Amerika, Canada en de Caribbean. Maar ook voor bestemmingen in Afrika en Europa zijn er tientallen mooie aanbiedingen. Het volledig overzicht staat op KLM.com/nl/realdealdagen 


Tip 2:  de beste vliegacties binnen Europa v.a. 9,-! Niet wachten tot de volgende KLM actieweek? Terecht: check nu deze 50 super goedkope vluchten Europa v.a. 9,- retour


Tip 3: KLM Deals Alert wil je het meteen weten als de nieuwe editie van de KLM REAL DEAL Dagen, de KLM FLEXDEALS of Werelddeal Weken in 2024 van start gaat? Ontvang automatisch bericht als er KLM Werelddeals voor jouw bestemming zijn! Maak dan gebruik van onze gratis flight alert service: kies je favoriete bestemming, geef aan wat je maximaal wilt betalen en je krijgt automatisch bericht als er een werelddeal naar de bestemming van jouw keuze beschikbaar komt.

Met onze service weet je het altijd meteen als de KLM Werelddeal Weken of de grote TUI Ticket Sale van start gaat! Ook als je nog niet weet waar je naar toe wilt vliegen kunnen we je als 1e informeren als de KLM Werelddealweek begonnen is met onze KLM Error Fare Alerts.  Dan krijg je ook meteen bericht van andere grote KLM acties die ze ad hoc organiseren. Denk aan de Amerika weken, vijf dagen voordeel acties etc.


TIP 4:
Kan je niet tot de volgende KLM Werelddealweken meer wachten?
Geen probleem want binnenkort start er wel weer een andere super KLM actie! Maak hier een flight alert aan voor de bestemming van je keuze en je ontvangt automatisch een mailtje als jouw bestemming bij KLM in de aanbieding is!


TIP 5: Als de Werelddeal Weken van start gaan maken onze vliegexperts een razendsnelle analyse om de echte toppers met je te delen. Houd dit blog dus in de gaten en ontdek hier de favoriete KLM werelddeals van onze redactie.

 

Welke deals mag je verwachten tijdens de KLM Werelddeal Weken in 2024 

Of er zoals de vorige keer ruim 100 deals beschikbaar zijn is nu nog maar de vraag. Het vluchtenschema van de KLM is nu aanzienlijk beperkter! Maar hieronder toch een paar  voorbeelden van de beste KLM ticket deals:

  • Aruba, Bonaire en Curacao v.a. 709,- 
  • Comfort Class Suriname v.a. 129,- 
  • New York v.a. 479,- 
  • Verder zijn er altijd wel leuke aanbiedingen voor populaire bestemmingen in Europa vanaf 109,- 
  • In Economy Class liepen de topdeals kortingen tijdens eerdere edities op tot wel 38% (o.a. op vliegen naar Bangkok).
  • In de KLM Business Class lopen de Werelddeal kortingen zelfs op tot incidenteel maar liefst 60%! 

Tot wanneer lopen de KLM Werelddeal Weken 2024?

Volgens de traditie liepen deze deze speciale voordeel weken twee keer per jaar. Meestal in december / januari en eind augustus / begin september.

De laatste jaren waren KLM Werelddeals gedurende 2 a 3 weken boekbaar. Dus ook voor de KLM Werelddeal Weken die op 09 januari van start gingen had je tot 28 januari om te boeken. Wanneer KLM weken? Je krijgt bericht van de nieuwste data als je een flight alert instelt.

Maar let op er is beperkte beschikbaarheid van stoelen en data, waarop de mooiste Werelddeal tarieven geldig zijn, beperkt. Het is dus verstandig snel te handelen als je een actie ziet die je aanspreekt!


Meer tips voor een voordelige vliegreis:

- Gratis je KLM vliegticket in termijnen betalen 
- Super ticket acties in de: Tui Ticket Sale 2024
- De beste aanbiedingen uit de Transavia Sale 2024 - de VliegenNaar favorieten!

Beoordeel:

Meer nieuwsartikelen