Terug naar nieuwsoverzicht
wanneer-klm-werelddeal-weken.jpg

Wanneer zijn de KLM Werelddeal Weken 2018?

KLM Werelddeals: wanneer zijn ze weer te koop?

Gepubliceerd op 16 juli 2018

Vrijwel dagelijks krijgen we de vraag "Wanneer zijn de volgende KLM Werelddeal Weken?". Zoals dat inmiddels traditie is gaan deze deze speciale voordeel weken twee keer per jaar van start. Dat is meestal eind december / begin januari en eind augustus / begin september. De volgende editie van de KLM Werelddeal Weken verwachten we dus weer vanaf eind augustus / begin september 2018 dan zijn er weer tientallen unieke KLM Werelddeals boekbaar!

TIP 1: Ontvang automatisch bericht als er KLM Werelddeals voor jouw bestemming zijn!
Wil je zeker weten dat je geen KLM Werelddeal voor de bestemming van jouw keuze mist? Maak dan gebruik van onze gratis flight alert service: kies je favoriete bestemming, geeft aan wat je maximaal wilt betalen en je krijgt automatisch bericht als er een werelddeal naar de bestemming van jouw keuze beschikbaar komt. Zo weet je het meteen als de KLM Werelddeal Weken of de grote TUI Ticket Sale van start gaat!

TIP 2:
Kan je niet tot de volgende KLM Werelddealweken meer wachten?
Geen probleem want binnenkort start er wel weer een KLM 5 dagen voordeel actie. Maak hier een flight alert aan voor de bestemming van je keuze en je ontvangt automatisch een mailtje als jouw bestemming bij KLM in de aanbieding is!

Tot wanneer lopen de KLM Werelddeal Weken in 2018?

KLM Werelddeals zijn weer einde zomer 2018 boekbaar. Maar let op: voor de meeste bestemmingen is het aantal stoelen en data waarop de mooiste Werelddeal tarieven geldig zijn beperkt. Het is dus verstandig snel te handelen als je een actie ziet die je aanspreekt!


Meer tips voor een voordelige KLM vliegreis:

- Gratis je KLM vliegticket in termijnen betalen 
- Met deze See Buy Fly voucher mag jij gratis shoppen op Schiphol!Meer nieuwsartikelen

0
shares