wanneer-klm-werelddeal-weken.jpg

Wanneer zijn de KLM Werelddeal Weken 2021 / 2022?

Als 1e bericht als de KLM actie start? Geef je op voor onze gratis KLM Werelddeal Alert service!

Gepubliceerd op 19 oktober 2021

Wanneer zijn de volgende KLM Werelddeal Weken? Helaas gingen de traditionele KLM actieweken afgelopen september en januari niet door. De Vliegennaar redactie verwacht echter wel dat KLM voor einde 2021 uiterlijk begin 2022 een nieuwe editie zal lanceren, zeker nu Amerika weer toegankelijk is voor Nederlanders! 

Tip 1: KLM heeft op dit moment wel echte Werelddeals voor gratis te wijzigen tickets naar Curacao v.a. 549,- , Bonaire v.a. 569,- en Dubai v.a. 320,-! 

 

Tip 2:  de beste vliegacties binnen Europa v.a. 9,-! Niet wachten tot de volgende KLM actieweek? Terecht: check nu deze 50 super goedkope vluchten Europa v.a. 9,- retour


Tip 3: KLM Werelddeal Alert wil je het meteen weten als de nieuwe editie van de KLM Werelddeal Weken in 2021 van start gaat? Ontvang automatisch bericht als er KLM Werelddeals voor jouw bestemming zijn! Maak dan gebruik van onze gratis flight alert service: kies je favoriete bestemming, geef aan wat je maximaal wilt betalen en je krijgt automatisch bericht als er een werelddeal naar de bestemming van jouw keuze beschikbaar komt.

Met onze service weet je het altijd meteen als de KLM Werelddeal Weken of de grote TUI Ticket Sale van start gaat! Ook als je nog niet weet waar je naar toe wilt vliegen kunnen we je als 1e informeren als de KLM Werelddealweek begonnen is met onze KLM Error Fare Alerts.  Dan krijg je ook meteen bericht van andere grote KLM acties die ze ad hoc organiseren. Denk aan de Amerika weken, vijf dagen voordeel acties etc.


TIP 4:
Kan je niet tot de volgende KLM Werelddealweken meer wachten?
Geen probleem want binnenkort start er wel weer een andere super KLM actie! Maak hier een flight alert aan voor de bestemming van je keuze en je ontvangt automatisch een mailtje als jouw bestemming bij KLM in de aanbieding is!


TIP 5: Als de Werelddeal Weken van start gaan maken onze vliegexperts een razendsnelle analyse om de echte toppers met je te delen. Houd dit blog dus in de gaten en ontdek hier de favoriete KLM werelddeals van onze redactie.

 

Welke deals mag je verwachten tijdens de KLM Werelddeal Weken in 2021 

Of er zoals de vorige keer ruim 100 deals beschikbaar zijn is nu nog maar de vraag. Het vluchentschema van de KLM is nu aanzienlijk beperkter! Maar hieronder toch een paar  voorbeelden van de beste KLM ticket deals:

  • Bonaire v.a. 489,- (maar liefst 300,- korting)
  • Bali v.a. 559,- (-35%) 
  • Toronto v.a. 348,- (-38%)
  • Rio de Janeiro v.a. 599,- (- 35%)
  • Verder zijn er altijd wel leuke aanbiedingen voor populaire bestemmingen als New York en Curacao en nog een 100-tal andere bestemmingen. 
  • In Economy Class liepen de topdeals kortingen tijdens eerdere edities op tot wel 38% (o.a. op vliegen naar Bangkok).
  • In de KLM Business Class lopen de Werelddeal kortingen zelfs op tot incidenteel maar liefst 60%! 

Tot wanneer lopen de KLM Werelddeal Weken 2021 / 2022?

Volgens de traditie lopen deze deze speciale voordeel weken twee keer per jaar. Meestal in december / januari en eind augustus / begin september.

De laatste jaren waren KLM Werelddeals gedurende 2 a 3 weken boekbaar. Dus ook voor de KLM Werelddeal Weken die op 09 januari van start gingen had je tot 28 januari 2020 om te boeken. Wanneer KLM weken? Je krijgt bericht van de nieuwste data als je een flight alert instelt.

Maar let op er is beperkte beschikbaarheid van stoelen en data, waarop de mooiste Werelddeal tarieven geldig zijn, beperkt. Het is dus verstandig snel te handelen als je een actie ziet die je aanspreekt!


Meer tips voor een voordelige vliegreis:

- Gratis je KLM vliegticket in termijnen betalen 
- Super ticket acties in de: Tui Ticket Sale 2021
- De beste KLM Werelddeals - de VliegenNaar favorieten!

Beoordeel:

Meer nieuwsartikelen