nieuwe-tool-onthult-goedkoopste-vliegtickets.jpg

Nieuwe tool onthult goedkoopste vliegtickets

Vliegtickets zoeken met flexibele reisdata nu heel makkelijk!

Gepubliceerd op 30 juli 2020

Amstelveen, 03-06-2015 Consumenten blijken vaak moeite te hebben vliegticket aanbiedingen te boeken op de websites van reisorganisaties. De beste deals zijn vaak moeilijk te vinden, daarom heeft VliegenNaar.nl de Deal Date Spotter gelanceerd. Een tool die je direct de voordeligste reisdata toont. 

Er is weinig zo frustrerend als een mooie vliegticket aanbieding die, als je probeert te boeken, onvindbaar blijkt.  “Elke dag bellen mensen voor hulp bij het boeken van een voordelige vluchtaanbieding”, aldus Michael Takes van het testteam van VliegenNaar.nl. “De meest gehoorde vraag is dat actieprijzen niet of in ieder geval niet makkelijk terug te vinden zijn op de websites van veel reisorganisaties. Daar wilden we bij helpen”. 

Vluchten zoeken met flexibele data voor 1.096 bestemmingen

De vliegexperts van vergelijker www.vliegennaar.nl publiceren nu dagelijks voor 1.096 luchthavens de voorbeelddata die in de 24 uur daarvoor gevonden zijn en waarop je echt voordelig kunt vliegen. “Met name voor mensen die flexibel zijn met hun reis data is dit een geweldig hulpmiddel,” zegt Michael. “Veel van onze vaste bezoekers hebben een tweede huis of familie in het buitenland. Die vliegen bij voorkeur als de prijzen laag zijn en dan is de Deal Date Spotter ideaal. Maar ook als je altijd al eens naar een bepaalde stad wilde, maar niet teveel wilt uitgeven kun je veel plezier hebben van de Deal Date Spotter. Het maakt goedkope tickets vinden heel eenvoudig voor een flexibele reiziger.”

 

Hoe werkt het?

Stel je hebt bijvoorbeeld interesse in wanneer kan je  goedkoop vliegen naar Curacao. Kies op de homepage van VliegenNaar.nl je bestemming. Je krijgt nu het overzicht met de beste acties voor jouw bestemming te zien met direct daaronder de Deal Date Spotter met voorbeelddata. Door te klikken op een datum die je aanspreekt kun je ook direct de prijzen voor die datum bij de verschillende reisorganisaties vergelijken. Gemak dient immers de mens.

Update redactie 30-7-2020:  Op een flink aantal bestemmingen op Vliegennaar.nl  draait nu een BETA test met een verder verbeterde versie van de Deal Date Spotter ie we 5 jaar terug lanceerden. Ideaal voor iedereen die flexibel is en op zoek naar de goedkoopste vliegtickets tarieven en aanbiedingen:


- Stel je wil goedkoop naar Bangkok vliegen en bent op zoek naar tips.

- Klik op de vertrek kluchthaven van je keuze (bijvoorbeeld Amsterdam).

- Onderaan de uitklap met deals verschijnt nu een kalender en kan je per maand bekijken wat de goedkoopste reisdata voor jouw vliegtickets zijn. 

Beoordeel:

Meer nieuwsartikelen