jetairfly-promoties.jpg

Super Tui / Jetairfly promoties: Ticket Sale vanaf 24,99 e.r.!

Nu TUI / Jetair promoties: 100+ bestemmingen, Op = Op!

Gepubliceerd op 2 november 2019

Het is weer TUI Ticket Sale België! Profiteer nu van flinke kortingen op jouw vluchten vanuit Belgie!

TUI fly be, van oudsher beter bekend als Jetair, is een fantastische aanbieder voor onder andere goedkope vliegticket aanbiedingen naar de Dominicaanse Republiek, Cancun in Mexico en droomeiland Zanzibar. Tijdens de TUI Ticket Sale zijn deze en andere bestemmingen scherp afgeprijsd! De aanbiedingen beginnen al bij €24,99 voor een enkele reis. Waanzin!

 

Onderstaand geven wij een aantal fantastische Jetair deals. Let op: onderstaande tarieven zijn op basis van tickets voor een enkele reis en exclusief reserveringskosten.

 

Bekijk alle actuele Jetairfly promoties en boek jouw Jetairfly tickets nu met tot wel 50% korting! Er zijn Jetairfly promoties met vertrek vanaf Zaventem airport, de thuisbasis bij Brussel. Maar er zijn ook veel mooie Jetairfly aanbiedingen met vlucht vanaf Antwerpen, Luik, Oostende of Charleroi!

Meer TUI Travel tips voor voordelig vliegen

Voordelig op vakantie met Tuifly, bekijk dan ook onderstaande tips!


- Topdeals bij TUI: Curacao in december


- Vertrek vanuit Nederland? Volg dan de NL TUI Ticket Sale 2019!


Tip: wil je het als eerste weten als er nieuwe Jetairfly be promoties zijn? Schrijf je in voor onze Errorfares en wij attenderen je direct per mail op alle groten actieweken van o.a. Jetair, TUI NL en! 

Beoordeel:

Meer nieuwsartikelen