jetairfly-promoties.jpg

Super Tuifly / Jetairfly promoties: Ticket Sale va 59,99

Nu TUI / Jetair promoties: 100+ bestemmingen, Op = Op!

Gepubliceerd op 17 juni 2024

Het is weer Ticket Sale bij Tuifly.be (voorheen Jetairfly) met super mooie promoties voor heel veel bestemmingen met vertrek vanuit Belgie (Antwerpen, Brussel, Luik en Oostende)!

Redactie update 17-06: je krijgt nu 10% extra korting op alle vluchten met vertrek t/m 15 oktober met de TUIfly kortingscode TFTS6!

TUIfly be, van oudsher beter bekend als Jetair, is een fantastische aanbieder met goedkope vliegticket aanbiedingen naar de Dominicaanse Republiek, Cancun in Mexico en droomeiland Zanzibar.


Tijdens de TUI Ticket Sale zijn bovenstaande en andere bestemmingen scherp afgeprijsd! De aanbiedingen op de website van TUI beginnen al bij €49,99 voor ticket Tirana of €59,99 voor een vlucht naar Ibiza, Kayseri, Malaga of MallorcA. Waanzin!

Er is nu een geweldig groot aanbod voor wie een goede deal voor een vlucht van TUI FLY zoekt. Onderstaand geven wij een aantal favoriete Jetair vliegticket deals. Let op: onderstaande tarieven zijn op basis van tickets voor een enkele reis en exclusief reserveringskosten.

 

Bekijk alle actuele www Jetairfly.be last minute aanbiedingen en promoties en boek jouw tickets nu met extra korting! Er zijn Jetairfly promoties met vertrek vanaf Zaventem airport, de thuisbasis bij Brussel. Maar er zijn ook veel mooie Jetairfly aanbiedingen met vlucht vanaf Antwerpen, Luik, Oostende of Charleroi!

TUI fly Ticket Sale: extra korting op alle bestemmingen


Maar er is meer te melden want naar welke bestemming je ook wil vliegen je krijgt deze Ticket Sale bij TUI Flye altijd minstens 10% korting!

Het maakt niet uit welke bestemming je kiest. Als je een vluchtreservering doet vraagt de website je net voor de betaling of je een kortingscode hebt. Vul dan je kortingscode TFTS6 en er gaat 10% extra van je rekening af!

Meer TUI Travel tips en andere aanraders voor voordelig vliegen

Voordelig op vakantie met Tuifly of op zoek naar goedkope last minutes en Jetair vluchten tegen een lage prijs? Bekijk dan ook onderstaande tips!

- Nieuw: KLM Real Deal Dagen 2024

- Vertrek vanuit Nederland? Volg dan de NL TUI Ticket Sale 2024!


Tip: wil je het als eerste weten als er nieuwe Jetairfly last minute promoties zijn? Schrijf je in voor onze Errorfares en wij attenderen je direct per mail op alle groten actieweken van o.a. Jetair, TUI NL, Riu hotels en TUi FLY België

Beoordeel:

Meer nieuwsartikelen