samenwerking-vliegennaar-en-ouibus.jpg

Samenwerking VliegenNaar.nl en OUIBUS

VliegenNaar.nl en touringcar service OUIBUS zijn een bijzondere samenwerking aangegaan. Het dochterbedrijf van de Franse Spoorwegen wil zich via de partnership positioneren als aantrekkelijk alternatief voor vliegreizen en zo de concurrentie aangaan met lowcost airlines.

Timothy Koppers, sitemanager van VliegenNaar.nl, is verheugd over de samenwerking: “Als vergelijker willen we consumenten ook attenderen op gunstige alternatieven voor vliegen. We betrekken om die reden al enige tijd NS Internationaal in ons vergelijk. Voor bestemmingen als Parijs  of Londen is de OUIBUS een mooie aanvulling op onze dienst. De touringcar service is een ideaal alternatief voor budgetreizigers die hiermee ook nog eens bijzonder comfortabel naar hun bestemming reizen”. 

Ook OUIBUS is positief over de samenwerking.

Lucie Bernier, online acquisitie executive bij de langeafstands busdienst, laat weten: “Met VliegenNaar.nl bereiken we via een sterk platform een belangrijke doelgroep waarbij we top of mind awareness creëren voor OUIBUS door ons product af te zetten tegen dat van budget airlines en internationale treindiensten, wat een mooie propositie oplevert”.

Gratis tickets ter viering van de samenwerking Om de samenwerking te vieren verloot VliegenNaar.nl nu gratis tickets voor busreizen naar Londen of Parijs  onder gebruikers van haar Flight Alert service: een gratis dienst die voor jou de tarieven van bekende vervoersmaatschappijen volgt op basis van een opgegeven stad en reisbudget.

Beoordeel:

Meer nieuwsartikelen