cheaptickets-kortingscode.jpg

3x Cheaptickets kortingscode en meer cheap deals

Gespot voor jou: Cheaptickets korting, kortingscodes & aanbiedingen!

Gepubliceerd op 5 juni 2024

Cheaptickets.nl is bekend om zijn goedkope vliegtickets. Voor onze vaste lezers en flight alert gebruikers volgt de Vliegennaar.nl redactie alle Cheaptickets kortingscodes en aanbiedingen op de voet.

De beste deals bundelen we hier voor jou. Zo bespaar je extra op je volgende vlucht!

Actuele kortingscode Cheaptickets 2024

  • 30,- korting op je volgende vlucht met de Cheap Tickets kortingscode DEAL20 of DEAL30 tijdens de Grab the deals actie. Je krijgt met deze kortingscode Deal30 minimaal €30 korting op boeking van een verre bestemming. Op boeking van een Europese bestemming krijg je minimaal €20 korting met de kortingscode DEAL20. Je maakt bovendien kans op tickets New York!
  • Nu 10,- extra korting op je vliegticket als je je inschrijft voor de Cheaptickets nieuwsbrief. Je ontvangt de kortingscode in je e-mail direct na registratie op deze pagina. Deze kan je gebruiken bij je volgende boeking. Bovendien maak je kans op gratis vliegtickets!

Vul de Cheap Tickets kortingscode in bij de laatste stap van het boekingsproces. Zie alle voorwaarden in de kleine lettertjes op Cheaptickets.nl.

Net gemiste kortingscode Cheaptickets.nl

  • Uniek: €200 korting Cheaptickets. Exclusieve kortingen geldig bij het boeken van vluchten naar verre bestemmingen met minimum besteding van €1500.
  • Bespaar 29,90 boekingskosten per boeking. Cheaptickets werkt zoals de meeste reiswebsites met vanaf prijzen op retourbasis incl belastingen en toeslagen excl boekingskosten. Met deze Cheaptickets actiecode kreeg je de boekingskosten cadeau!
  • 100 euro korting Cheaptickets Met deze promotiecode kreeg je €100 korting op vliegtickets naar alle bestemmingen. De minimale besteding was ook slechts €100 . Dus wie handig was kon helemaal gratis vliegen!
  • 22 jarig jubileum Cheaptickets.nl viert haar verjaardag in oktober en november met een geweldige actie. Er zijn kortingscodes (TJIEPVER voor €30 korting en TJIEPEU voor €20 korting). En je kan gratis vluchten en reisvouchers winnen.

 

Ontvang bericht als er een mooie Cheap tickets kortingsvoucher beschikbaar is

Wil je het direct weten als er een nieuwe Cheaptickets actie of kortingscode is? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief de Error Fare alert. Je ontvangt dan bericht m.b.t. de nieuwste Cheaptickets promoties en kortingscodes!

Zo kan je jouw kortingscode verzilveren op Cheaptickets.nl

  1. Selecteer een leuke vliegtickets aanbieding die je aanspreekt op Cheaptickets.nl
  2. Als je iets naar je zin gevonden hebt klik je vervolgens op vlucht boeken. Selecteer eventueel nog je ruimbagage. Klik dan op naar volgende
  3. Vul nu de benodigde persoonlijke en contactgegevens
  4. In de laatste stap van het boekingsproces geef hoe je wil betalen (ideal, creditcard of paypal). Op deze pagina kan je ook jouw Cheap tickets kortingscode invullen.

 

Kortingscode Cheap Tickets: veelgestelde vragen

Hoe krijg je korting op vliegtickets bij Cheaptickets?

Er zijn regelmatig leuke cheap deals, promoties en kortingscodes waarbij je vluchten goedkoop kunt boeken. Volg onze Error Fare alerts voor alle grote acties van Cheaptickets en andere ticket websites en vliegmaatschappijen.

Mijn Cheaptickets kortingscode werkt niet?

Check 1: ben je te laat met inleveren? Veel Cheaptickets kortingscodes zijn maar tijdelijk geldig.

Check 2: sommige Cheaptickets kortingscodes zijn alleen geldig voor specifieke vluchten of bestemmingen.

Check 3: Soms een minimum bedrag besteden aan jouw volgende vlucht wil de Cheapticket kortingscode geldig zijn.

Werkt een kortingscode op deze pagina niet? We waarderen het erg als je ons dat wil laten weten via het contactformulier. 

Voor welke bestemmingen kan ik de Cheaptickets kortingscode gebruiken?

Als er bij de kortingscode geen bestemming of continent staat dan is deze geldig voor alle bestemmingen.

Kan ik meerdere Cheaptickets codes voor een boeking gebruiken?

Per boeking kan je slechts 1 Cheaptickets kortingscode gebruiken

Is Cheaptickets.nl te vertrouwen?

Regelmatig krijgt onze redactie de vraag in hoeverre Cheaptickets wel betrouwbaar is. De website is lid van de ANVR en SGR (Stiching Garantiefonds Reisgelden). Mocht Cheaptickets in financiële problemen komen betaald de SGR je reissom terug.

Cheaptickets krijgt een 3.8 uit 5 van revieuws op Trust Pilot. Toegegeven dat kan beter. Maar de ratings voor ervaringen in de luchtvaart zijn maar zelden hoger dan dit.

Betalen kan je op de website met ideal, paypal of je creditcard. Je kunt dus veilig boeken bij Cheaptickets!


Lees ook onze reistips over:

 

Beoordeel:

Meer nieuwsartikelen