klm-kortingscode.jpg

KLM kortingscode 2024

Gespot voor onze lezers: KLM korting, kortingsacties & aanbiedingen!

Gepubliceerd op 1 februari 2024

Besparen op je volgende vlucht en op zoek naar een KLM actiecode? Exclusief voor onze vast flight alert gebruikers en lezers volgt de Vliegennaar.nl redactie alle nieuws, kortingscodes en aanbiedingen van KLM. De beste deals en KLM kortingsacties bundelen we hier op de website en in onze speciale nieuwsbrief.

TIP: de grote KLM REAL DEAL DAGEN ACTIE is weer van start, met 60 superdeals v.a. 108,-! 
 

Actuele kortingscodes KLM

  • Nu tot 100,- korting op je KLM vlucht  met de dagelijks wisselende Cheap Tickets kortingscode tijdens de Cheap Deals actie. Bovendien is er t/m 4 februari altijd minimaal €30 korting op alle verre KLM bestemmingen en €20 korting op alle Europese bestemmingen met de kortingscodes CHEAPVER en CHEAPEU. 

  • Nu tot wel 100,- extra vroegboekkorting op je vakantiereis met KLM vlucht in 2024: hoge extra korting bij TUI.nl 

  • KLM kortingscode ING Bank 2024: je kunt spaarpunten bij ING nu inleveren voor een KLM holidays kortingscode. Voor 2000 ING spaarpunten krijg je een voucher voor maar liefst 50,- korting op je vakantie op de website van KLM

Net gemist .. verlopen KLM kortingscodes

  • Met de volgende Black Friday kortingscode krijg je deze week  20,- op je KLM vlucht binnen Europa en 30,- op je intercontinetale KLM vlucht! Vul in voor €20 korting op alle Europese KLM bestemmingen met kortingscode: BLACKFRIDAYEU of voor €30 korting op alle verre KLM bestemmingen met kortingscode: BLACKFRIDAYVER.
  • 3e ticket gratis bij KLM Open met de discount code KLMOPEN@ANWBGOLF33
  • 100,- korting op je zomervakantie bij KLM met de actiecode SUMMER100
  • Als je nu een KLM vlucht boekt met vertrek vanaf een Duits vliegveld (zoals Dusseldorf of Frankfurt) dan kun je gebruik maken van de KLM kortingscode KLSUNSHINE voor maar liefst 60,- korting. Deze kortingscode is geldig voor vliegtickets met vertrek en terugkomst tussen 2 januari en 31 oktober 2024.
    • De kortingscode KLSUNSHINE kan je invullen in de laatste stap van je boeking (na de passagiersgegevens) bij ‘enter a voucher or discount code

 

Zo kan je jouw kortingscode verzilveren op KLM.nl

  1. Selecteer de heen en terugvlucht van je keuze op KLM.nl
  2. Als je tevreden bent met je keuze klik je vervolgens op Ga verder naar passagiergegevens
  3. Vul nu al je persoonlijke gegevens en die van je medereizigers in
  4. Je kunt nu kiezen voor een betaalmethode (Ideal, creditcard of Paypal).
  5. Onder de keuze voor een betaalmethode staat: Heb je een coupon- of kortingscode? Vul hier jouw KLM kortingscode in.

 

Schrijf je in en ontvang bericht als er een mooie KLM kortingsvoucher beschikbaar is

Wil je het direct weten als er een mooie nieuwe KLM actie  is? Schrijf je dan in voor onze Error Fare alert en ontvang als eerste de beste nieuwe deals en kortingscodes!

 

Kortingscode KLM Air France: veelgestelde vragen



Mijn KLM kortingscode werkt niet?
Ben je misschien te laat met inleveren? De KLM verjaardagskorting uit de KLM nieuwsbrief werkt o.a. niet als je die niet binnen 3 maanden gebruikt. 

Mocht een kortingscode van deze pagina niet werken dan stellen we erg op prijs als je ons dat wil laten weten via het contactformulier. 

Hoe kan ik korting krijgen bij KLM?

  1. Of je nu naar New York vliegt of Barcelona, doe mee met het gratis loyaliteitsprogramma van KLM, Flying Blue. Je spaart dan punten voor korting bij KLM en geniet van veel voordeeltjes. Zo kan je met de bijbehorende Flying Blue creditcard, je KLM vliegtickets achteraf betalen zonder rente.
  2. Bespaar op je reis en ga met de gratis KLM bus naar Schiphol.
  3. Met Air Miles waarmee je tot tot wel 150,- korting krijgt op KLM.nl.


Lees ook:

 

Beoordeel:

Meer nieuwsartikelen