Vliegen naar Italië

Italië heeft een hoop te bieden en mede daardoor is het ook zo een geliefde bestemming. Italië heeft die ideale mix van cultuur, historie, strand en natuur en geweldig weer. Italië is de perfecte plek voor citytrips, met adembenemende steden zoals het eeuwenoude grootse Rome, het met cultuur overladen Florence, de fashion hoofdstad Milaan en de meest romantische stad ter wereld Venetië. Maar ook zeker voor een mooie rondreis door Toscane of Umbrië of steden als Pisa en Napels zijn de moeite waard om te bezoeken.

Goedkope vliegtickets Italië: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Rome
Vliegtickets Italië: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Pisa
Vliegtickets Italië: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Milaan

Goedkoop naar Italië vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Italië vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Italië te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Italië? Geef je op voor de Italië Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Italië vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Italië kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Italië in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Italië boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Italië in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Italië als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Italië

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
GoedkoopsteStedentrip
- * -  € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Transavia
- *
TUI.nl
 € 15,- -  € 20,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WTC Fly + Drive
- *
NS International
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Italië o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Italië met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Italië. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Italië zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017