Vliegen naar Toscane

Vliegen naar Toscane, welk vliegveld in Toscane is voor jou het beste? Vergelijk op prijs en airline

Goedkope vliegtickets Toscane : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Pisa
bestemming Pisa

Behoort tot de goedkoopste bestemmingen om vanuit Nederland op te vliegen: in het laagseizoen boek je een retourtje soms al voor een paar tientjes! 

Vliegtickets Toscane : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Florence
bestemming Florence

Eindeloos zwerven door de straten van dit prachtige open lucht musea genaamd Florence.

Luchthavens in Toscane

Kaart Toscane

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Toscane

Goedkoop vliegen naar Toscane Italie?
De meeste goedkope vluchten naar Toscane gaan naar het vliegveld bij Pisa. Heel vaak als je goedkope vliegtickets aanbiedingen naar Florence ziet staan vlieg je niet naar de luchthaven van Florence maar ook naar Pisa Airport.

De afstand tussen de twee steden is overigens nog geen 80 kilometer dus zeker als je toch van plan was een auto te huren loont vergelijken van de vliegtarieven zeer de moeite. Er is overigens ook een prima en goedkope transferservice per bus tussen deze luchthaven en Florence. De laatste keer dat ik er zelf was bracht deze ons in goed een uur naar het centrum voor nog geen 5,-.

Reizen naar Toscane? Deze romantische regio in hartje Italië is zowel populair voor rondreizen, strandvakanties als stedentrips. Ontdek de betoverende stad Lucca, de machtige musea in Florence de bakermat van de renaissance, de scheve toren van Pisa of ga naar de Paleo, de beroemde paardenrace door het centrum van Siena (juli en augustus).

Andere bezienswaardigheden die je niet mag missen zijn de beroemde kerk van San Francesco in Arezzo, met schitterende fresco’s van Pierro della Francesca en de abdij van wijnstad Montalcino.  

Goedkoop naar Toscane vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Toscane? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Toscane te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Toscane? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Toscane vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Toscane deals. Tip: voor een last minute Toscane vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Toscane Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Toscane 

Hoe lang is het vliegen naar Toscane? De vluchtduur is 1 uur en 55 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten Toscane

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
De Vakantiediscounter
 € 13,-
Easyjet
 € 27,- -  € 30,-
GoedkoopsteStedentrip
- *
Transavia
- *
TUI.nl
- *
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Toscane aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Toscane zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024