Vliegen naar Toscane

De beste deals voor tickets Toscane? Check de Toscane aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Toscane : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Pisa
bestemming Pisa

Een van de goedkoopste bestemmingen om vanuit Nederland op te vliegen: in het laagseizoen boek je een retourtje soms onder de 50,- per persoon. Tip: een dag een auto huren om vanuit Pisa de prachtige Toscaanse regio te verkennen! 

Vliegtickets Toscane : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Florence
bestemming Florence

Eindeloos zwerven door de straten van dit prachtige open lucht musea genaamd Florence.

Luchthavens in Toscane

Kaart Toscane

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Toscane

Goedkoop vliegen naar Toscane?
De meeste goedkope vluchten naar Toscane gaan naar het vliegveld bij Pisa. Heel vaak als je goedkope vliegtickets aanbiedingen naar Florence ziet staan vlieg je niet naar de luchthaven van Florence maar ook naar Pisa Airport. De afstand tussen de twee steden is ook nog geen 80 kilometer dus zeker als je toch van plan was een auto te huren loont vergelijken van de vliegtarieven zeer de moeite. Er is overigens ook een prima en goedkope transferservice per bus tussen deze luchthaven en Florence. De laatste keer dat ik er zelf was bracht deze ons in goed een uur naar het centrum voor nog geen 5,-.

Goedkoop naar Toscane vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Toscane vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Toscane te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Toscane? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Toscane vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Toscane kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Toscane in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Toscane boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Toscane in 2021 / 2022? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Toscane Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Toscane 

Hoe lang is het vliegen naar Toscane? De vluchtduur is 1 uur en 55 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten Toscane

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 28,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
De Vakantiediscounter
- *
GoedkoopsteStedentrip
- *
Transavia
- * -  € 28,-
Ryanair
 € 27,- -  € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Toscane aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Toscane met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Toscane zijn het laatste gecheckt op 04-11-2020