Vliegen naar Toscane

Reizen naar Toscane? Deze romantische regio in hartje Italië is zowel populair voor rondreizen, strandvakanties als stedentrips. Ontdek de betoverende stad Lucca, de machtige musea in Florence de bakermat van de renaissance, de scheve toren van Pisa of ga naar de Paleo, de beroemde paardenrace door het centrum van Siena (juli en augustus). Andere bezienswaardigheden die je niet mag missen zijn de beroemde kerk van San Francesco in Arezzo, met schitterende fresco’s van Pierro della Francesca en de abdij van wijnstad Montalcino.  

Goedkope vliegtickets Toscane: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Pisa
Vliegtickets Toscane: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Florence

Goedkoop naar Toscane vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Toscane vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Toscane te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Toscane? Geef je op voor de Toscane Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Toscane vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Toscane kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Toscane in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Toscane boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Toscane in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Toscane als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Toscane

Hoe lang is het vliegen naar Toscane? De vluchtduur is 1 uur en 55 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten Toscane

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Transavia
- *
GoedkoopsteStedentrip
- * -  € 25,-
TUI.nl
 € 15,- -  € 20,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WTC Fly + Drive
- *
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Toscane o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Toscane met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Toscane. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Toscane zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017