Vliegen naar Sardinië

Een vlucht naar Sardinië boeken? Vanuit Nederland zijn er een groot aantal verschillende opties voor wie naar dit mooie groene eiland wil vliegen. O.a. de luchtvaartmaatschappijen KLM, Alitalia, Airfrance en Transavia vliegen naar Sardinie. Ook heb je de keuze uit vliegen vanaf Amsterdam, Düsseldorf en Brussel maar je kunt bijvoorbeeld ook vanaf Eindhoven naar Sardinië vliegen. Kijk voor een compleet overzicht aan opties hieronder en op de individuele pagina's van de drie vliegvelden op Sardinië.

Goedkope vliegtickets Sardinië: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Alghero
Vliegtickets Sardinië: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Olbia

Goedkoop naar Sardinië vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Sardinië vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Sardinië te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Sardinië? Geef je op voor de Sardinië Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Sardinië vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Sardinië kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Sardinië in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Sardinië boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Sardinië in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Sardinië als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Sardinië

Hoe lang is het vliegen naar Sardinië? De vluchtduur is 2 uur en 20 minuten met een rechtstreekse vlucht.

Bijkomende kosten bij vluchten Sardinië

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
Transavia
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Sardinië o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Sardinië met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Sardinië. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Sardinië zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017