Vliegen naar Pisa

Een selfie maken naast dat beroemde scheve torentje? De mooie Toscaanse stad Pisa ligt op ongeveer twee uur vliegen van Amsterdam in Italië. De luchthaven van Pisa, Aeroporto...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Pisa voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Pisa vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Pisa vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Pisa te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Pisa? Geef je op voor de Pisa Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Pisa vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Pisa kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Pisa in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Pisa boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Pisa in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Pisa als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Pisa

Hoe lang is het vliegen naar Pisa? De vliegtijd bij een rechtstreekse vlucht naar Pisa is 2 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Pisa

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
GoedkoopsteStedentrip
- * -  € 25,-
Transavia
- *
TUIfly
 € 15,-
WTC Fly + Drive
- *
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Pisa o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Pisa met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Pisa. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Pisa zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017