Vliegen naar Pisa

Een selfie maken naast dat beroemde scheve torentje? De mooie Toscaanse stad Pisa ligt op ongeveer twee uur vliegen van Amsterdam in Italië. De luchthaven van Pisa, Aeroporto...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 83,-

Prijsvrij

aanbevolen v.a. € 352,-

Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 95,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Pisa voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Pisa

Kaart Pisa

Lees meer over Pisa

...n Pisa, Aeroporto di Pisa Galileo Galilei ligt slechts 2 km buiten de stad. Naar dit vliegveld vliegen diverse low cost maatschappijen zoals Transavia en Ryanair. Tip: Ryanair Pisa vluchten zijn o.a. via Tix gewoon met Ideal boekbaar,

Transavia Pisa vluchten
Transavia heeft vanaf dit jaar vier keer per week een vlucht naar Pisa. Je hebt bovendien de bij deze luchtvaartmaatschappij de keuze uit vluchten Amsterdam - Pisa en Rotterdam - Pisa, Want ze starten voorjaar 2017 ook met vluchten vanaf het vliegveld Rotterdam Den Hague Airport naar Galileo Galilei Airport (PSA). Je kan dus vrijwel dagelijks vliegen naar de Toscane met Transavia.

Over Pisa
Pisa kent een wereldberoemd plein, Piazza dei Miracoli, gedomineerd door maar liefst vier prachtige gebouwen. De meest bekende is uiteraard de scheve toren van Pisa (Campanile), maar het samenspel met de dom (Duomo Santa Maria), de doop kapel (Baptisterium) en de begraafplaats Camposanto maken het plein van de wonderen echt wonderbaarlijk. Het ommuurde terrein wordt elk jaar door miljoenen mensen uit de hele wereld bezocht en werd niet onterecht uitgeroepen tot UNESCO werelderfgoed.

Goedkope tickets Pisa
Goedkoop naar Pisa vliegen? Schrijf je dan in voor onze gratis Pisa Flight Alert service. Deze service vergelijkt alle tarieven van alle luchtvaartmaatschappijen met vluchten naar Pisa. Vooraf bepaal jij de prijs van je reis en de Flight Alert service laat het je weten als er een deal volgens jouw specificatie beschikbaar is. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Pisa Airport op Vliegveldinfo.nl.

Bezienswaardigheden
De toren van Pisa moet je bij een bezoek aan Pisa absoluut bezoeken. De toren is gebouwd aan het einde van de 12de eeuw. Tijdens de bouw zijn de eerste verdiepingen scheef gebouwd waardoor de hele constructie tot de dag van vandaag scheef staat. Er zijn jaren en een hoop geld gespendeerd aan het recht maken van de toren. In 2008 is de toren eindelijk stabiel verklaard. Naast de toren staat een ander gebouw dat je moet bezoeken namelijk de dom van Pisa. De dom van Pisa is ouder dan aangrenzende toren van Pisa. De binnenkant is absoluut net zo mooi als de buitenkant van de dom. Het Piazza dei Miracoli is het belangrijkste plein van de stad. Het plein is erg belangrijk voor de wereldwijde middeleeuwse kunst.

Beste reistijd Pisa Italië
Pisa ligt in de Toscane en deze regio heeft een Middellands Zeeklimaat. Dit betekend dat de Thyreense zee en de ligging achter het Franse Corsica van invloed zijn op het klimaat. De zomers zijn bijvoorbeeld erg droog en warm. In de winter is het vrij zacht maar kan er erg veel neerslag vallen. De beste reistijd voor een bezoek zoals een stedentrip is de lente. De temperatuur is dan niet te heet en de kans op neerslag klein.

Vakantie in Pisa
Het centrum is niet al te groot, maar er zijn veel winkels en typische Italiaanse koffiebarretjes te vinden (waar je al voor 90 cent een heerlijke espresso aan de bar drinkt). Een bezoek aan Pisa kun je uitbreiden met een stedentrip Lucca, Sienna of Florence. Het treinenstelsel functioneert goed, dus je verplaatst je vaak het snelst en goedkoopst over de rails. Lange afstand bussen zijn iets duurder, maar rijden ook regelmatig. Let wel, vaak is het treinstation niet de hoofd opstap voor de bus en zijn er aparte busstations.

Goedkoop naar Pisa vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Pisa? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Pisa te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Pisa? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Pisa vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Pisa deals. Tip: voor een last minute Pisa vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Pisa Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Pisa  

Hoe lang is het vliegen naar Pisa? De vliegtijd bij een rechtstreekse vlucht naar Pisa is 2 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Pisa

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
De Vakantiediscounter
 € 13,-
Easyjet
 € 27,- -  € 30,-
GoedkoopsteStedentrip
- *
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Transavia
- *
Ryanair
 € 27,- -  € 30,-
Cheaptickets.be
 € 26,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Pisa aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Pisa zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024