Vliegen naar Lamezia Terme

Lamezia Terme, of gewoon Lamezia, is een gemeente in de Italiaanse provincie Cantanzaro. Lamezia Terme ligt in de westzijde van de "voet" van de laars van Italie met een...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Lamezia Terme voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Lamezia Terme vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Lamezia Terme vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Lamezia Terme te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Lamezia Terme? Geef je op voor de Lamezia Terme Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Lamezia Terme vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Lamezia Terme kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Lamezia Terme in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Lamezia Terme boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Lamezia Terme in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Lamezia Terme als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Lamezia Terme

Hoe lang is het vliegen naar Lamezia Terme? De vliegtijd naar Lamezia Terme bedraagt ongeveer 4 uur. Dit is inclusief een tussenstop van 1 uur in Milaan of Rome.

Bijkomende kosten bij vluchten Lamezia Terme

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
TUIFly.be
 € 15,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Lamezia Terme o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Lamezia Terme met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Lamezia Terme. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Lamezia Terme zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017