Vliegen naar Lamezia Terme

Lamezia Terme, of gewoon Lamezia, is een gemeente in de Italiaanse provincie Cantanzaro. Lamezia Terme ligt in de westzijde van de "voet" van de laars van Italie met een...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 232,-

KLM

aanbevolen v.a. € 233,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Lamezia Terme voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Lamezia Terme

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Lamezia Terme

Kaart Lamezia Terme

Lees meer over Lamezia Terme

... inwoneraantal van net onder de 100.000. Lamezia Terme is gelegen in de regio Calabrië gelegen vlakbij de Middellandse Zee.  

Goedkope vliegtickets Lamezia Terme?
Ben je opzoek naar de beste aanbiedingen voor tickets naar Lamezia Terme? Schrijf je dan nu in voor de gratis Flight-Alert service. Wij houden je dagelijks of wekelijks op de hoogte van de scherpste Lamezia Terme tarieven. Jij bepaalt wat je voor een ticket wil betalen en de datum van je reis. Wij doen het zoekwerk voor je en dat scheelt je weer een hoop onnodig zoekwerk!

Lamezia Terme Airport
Lamezia Terme geeft haar eigen vliegveld genaamd Lamezia Terme International Airport. De luchthaven bevindt zich net buiten Lamezia en is tevens de belangrijkste luchthaven van de regio. Het is helaas niet mogelijk om direct te vliegen op Lamezia Terme vanaf Schiphol Amsterdam. Er is namelijk altijd een tussenstop van rond een uur in Rome of Milaan. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Lamezia Terme Airport op Vliegveldinfo.nl.

Beste reistijd vakantie Lamezia Terme
Lamezia Terme kent door haar zuidelijke ligging een heerlijk zacht klimaat met prettige temperaturen het gehele jaar door. Doordat Lamezia Terme dichtbij de Zee ligt is er in de warme zomer toch nog een verkoelend briesje! Dit briesje is erg fijn want de temperatuur stijgt boven de 30 graden in de zomer. Het gehele jaar is de temperatuur erg aangenaam want in de winter kan het zo nog 15 graden zijn! De beste reistijd voor zon,zee en strand is de periode mei tot september.

Bezienswaardigheden Lamezia Terme?
Lamezia Terme is deels gelegen aan de kust en kent een reeks van prachtig pittoreske Italiaanse dorpjes. Lamezia Terme biedt het authentieke Italiaanse gevoel van oma's heerlijke verse pasta, mediterraans temperament en een zon overgoten landschap. In Lamezia staat een naar omstandigheden bijzonder goed bewaard gebleven Bastion genaamd "The Bastion of Malta". Dit bouwwerk is zeker een klein bezoekje waard tijdens jouw verblijf in Lamezia. In Lamezia Terme staat ook nog een bijzondere abdij genaamd "De Abdij van de 40 Martelaren" afkomstig uit de 10e eeuw na Christus en is nog steeds in gebruik!

Goedkoop naar Lamezia Terme vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Lamezia Terme? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Lamezia Terme te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Lamezia Terme? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Lamezia Terme vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Lamezia Terme kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Lamezia Terme vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Lamezia Terme boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Lamezia Terme in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Lamezia Terme Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Lamezia Terme  

Hoe lang is het vliegen naar Lamezia Terme? De vliegtijd naar Lamezia Terme bedraagt ongeveer 4 uur. Dit is inclusief een tussenstop van 1 uur in Milaan of Rome.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Lamezia Terme

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Eurowings
- *
TUIFly.be
- *
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Lamezia Terme aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Lamezia Terme zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024