Vliegen naar Sicilie

De goedkoopste vliegtickets Sicilie vinden? De beste aanbiedingen van vluchten Sicilie op een rij:

Goedkope vliegtickets Sicilie : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Palermo
bestemming Palermo

Er gaan verschillende vluchten van Amsterdam naar Palermo. Vergelijk ook eens vliegtickets met vertrek vanaf internationale luchthavens als Brussel of Dusseldorf. Prijzen kunnen hier stukken goedkoper uitpakken! Vluchten naar Palermo hebben doorgaans 1 tussenstop in Rome. De reisduur neemt gemiddeld 3 uur in beslag.

Vliegtickets Sicilie : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Catania
bestemming Catania

In het oosten van Sicilie ligt de kustplaats Catania. Vanuit Nederland gaan rechtstreekse vluchten per Transavia met een vluchttijd van ongeveer 3 uur. Door de goede treinverbindingen vormt Catania voor veel toeristen het startpunt van hun vakantie in Sicilië.

Luchthavens in Sicilie

Kaart Sicilie

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Sicilie

Het mooie en ruige Italiaanse eiland Sicilië ligt in het Zuidelijkste puntje van het land. Van oorsprong is het eiland bekend van de maffia en de prachtige vulkaan de Etna, maar Sicilië heeft ook bijzonder veel cultuur. De rijke historie van Sicilië die tegenwoordig nog steeds zichtbaar is, is een mix van onder andere Romeinse en Griekse invloeden. Op het eiland Sicilië vind je erg leuke strandjes en grillige baaien. De stranden van Taormina en Cefalu zijn erg geschikt voor het hele gezin.

Die historie zie je terug in de negen tempels van Agrigento, één van de mooiste overblijfselen van de Griekse oudheid buiten Griekenland. Daarnaast vind je ook één van de grootste Romeinse theaters op Sicilië, de fameuze Concordiatempel en de oud Griekse stad Selinunte. De hoofdstad van Palermo is zeker de moeite waard voor elke bezoeker van Sicilië. Naast Palermo zijn de Messina, Catania en Noto ook interessante plaatsen om te bezoeken.

Vliegtickets Sicilië

Een van de drukste luchthavens van het eiland is de luchthaven van Palermo (PMO), te weten Palermo International Airport. Het vliegveld van Palermo ligt op ongeveer een half uur rijden van de binnenstad. Vanaf het vliegveld vertrekt elke uur een trein naar het centrale station van de stad. Daarnaast zijn de buslijnen, taxi's of het huren van auto's de opties om je te verplaatsen. In het zomerseizoen gaan ook verschillende chartervluchten direct van Amsterdam, Eindhoven, Düsseldorf en Brussel naar Sicilië. O.a. Catania is dan in minder dan 3 uur te bereiken. Landen op luchthaven Catania is de beste optie om te vliegen naar Sicilië vanaf Eindhoven.

Als je meer wilt weten over de verschillende vliegvelden op dit schitterende Italiaanse eiland, lees dan ons vliegvelden Sicilië artikel en bekijk de ligging van de luchthavens op de kaart.

Goedkoop naar Sicilie vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Sicilie? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Sicilie te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Sicilie? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Sicilie vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Sicilie kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Sicilie vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Sicilie boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Sicilie in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Sicilie Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Sicilie? 

Hoe lang is de vliegtijd naar Sicilie? De vluchtduur van een non-stop vlucht vanaf Schiphol Airport is circa 2 uur en 40 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten Sicilie

Aanbieder
Reserveringskosten
Top Transavia
- *
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
De Vakantiediscounter
 € 13,-
Transavia
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Sicilie aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Sicilie zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024