Vliegen naar Sicilië

Het mooie en ruige Italiaanse eiland Sicilië ligt in het Zuidelijkste puntje van het land. Van oorsprong is het eiland bekend van de maffia en de prachtige vulkaan de Etna, maar Sicilië heeft ook bijzonder veel cultuur. De rijke historie van Sicilië die tegenwoordig nog steeds zichtbaar is, is een mix van onder andere Romeinse en Griekse invloeden. Op het eiland Sicilië vind je erg leuke strandjes en grillige baaien. De stranden van Taormina en Cefalu zijn erg geschikt voor het hele gezin.

Goedkope vliegtickets Sicilië: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Palermo
Vliegtickets Sicilië: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Catania

Goedkoop naar Sicilië vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Sicilië vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Sicilië te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Sicilië? Geef je op voor de Sicilië Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Sicilië vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Sicilië kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Sicilië in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Sicilië boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Sicilië in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Sicilië als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Sicilië

Hoe lang is het vliegen naar Sicilië? De vluchtduur is 2 uur en 40 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten Sicilië

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Ryanair
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Transavia
- *
Schipholtickets
 € 30,-
TUIfly
 € 15,-
Corendon.com
 € 28,-
WTC.nl
 € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Sicilië o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Sicilië met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Sicilië. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Sicilië zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017