Vliegen naar Trapani

Trapani is een stad op het Italiaanse eiland Sicilië en ligt in het uiterste noordwesten van het eiland. De stad is voornamelijk bekend vanwege zijn grote...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 159,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Trapani voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Trapani

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Trapani

Kaart Trapani

Lees meer over Trapani

... zoutindustrie.

Van mei tot en met oktober ligt de temperatuur overdag boven de 23 graden Celsius, in augustus kan de temperatuur zelfs oplopen naar een graad of 30. In de maanden juni, juli en augustus regent het amper. januari is de meest frisse maand, maar ook dan is het overdag nog circa 15 graden Celsius.

Wil je vanuit Trapani de rest van het eiland verkennen? De meest voor de hand liggend is natuurlijk om een auto te huren en je eigen route over het eiland uit te stippelen. Een andere optie is om met het openbaar vervoer te gaan. Trapani kun je prima per voet verkennen (het is een kleine stad) en midden in het centrum liggen zowel een bus- als een treinstation. Deze brengen je beide naar andere steden op het eiland zoals Palermo, Marsala, Mazara del Vallo en Castelvertrano (voor de prachtige ruines van Selinunte).

13 kilometer ten zuiden van de stad ligt de luchthaven Trapani-Birgi (TPS), ook wel Vincenzo Florio Airport genoemd. Vanaf Amsterdam gaan er geen rechtstreekse vluchten maar vanaf Eindhoven, Brussel-Charleroi en Weeze (net over de grens bij Venray) in het zomerseizoen wel. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Trapani Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Trapani vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Trapani? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Trapani te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Trapani? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Trapani vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Trapani kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Trapani vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Trapani boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Trapani in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Trapani Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Trapani  

Hoe lang is het vliegen naar Trapani? De vliegtijd naar Trapani bedraagt bij een rechtstreekse vlucht 2,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 66 ,-
Rome
€ 304 ,-
Kos
€ 521 ,-
Vietnam

Bijkomende kosten bij vluchten Trapani

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.be
 € 26,-
Ryanair
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Trapani aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Trapani met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Trapani zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024