Vliegen naar Olbia

Goedkope vlucht Olbia Sardinie? Helaas is TUI gestopt met haar vluchten Amsterdam - Olbia maar je kan nog wel met Tuifly vliegen vanuit Brussel. Hieronder een compleet overzicht:

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 224,-

De Vakantiediscounter

aanbevolen v.a. € 395,-

WaarSchijntdeZonWel.nl

aanbevolen v.a. € 244,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Olbia voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Olbia

Kaart Olbia

Lees meer over Olbia

...

Vakantie in Olbia? Olbia is een Italiaanse stad op het autonome eiland Sardinië, Olbia is tevens samen met Tempio Pausania de hoofdstad van Olbia-Tempio. Qua inwonertal is Olbia de vierde stad van Sardinië met ongeveer 60.000 inwoners, toch is Olbia één van de belangrijkste havensteden van Sardinië.

Goedkoop vliegen naar Olbia Sardinië
Zoals hierboven al aangegeven is Tuifly gestopt met haar vluchten naar Olbia vanaf Schiphol maar kan je nog wel op het traject Brussel - Olbia met deze luchtvaartmaatschappij vliegen. Maar naast de Transavia Olbia vluchten zijn er ook nog enkele buitenlandse vliegmaatschappijen zoals het Scandinavische SAS airlines. Zo is er toch nog voldoende keuze. Om de beste tarieven voor vluchten naar Olbia te ontvangen hoef je weinig te doen. Met de flight alert service ontvang je altijd de voordeligste tarieven voor vluchten naar Olbia. Jij bepaalt het tarief dat je wil betalen voor vliegtickets. Wij doen het zoek werk voor je en sturen je dagelijks of wekelijks een update over de beste tarieven.

Beste reistijd voor Olbia
In Olbia heerst er een Mediterraans klimaat. Dit bestekend dat de zomers warm zijn en de winter vrij mild is. Echter is er in de winter grote kans dat er sneeuw op de bergen in het binnenland valt. Voor een zon,zee en strand vakantie is de periode juni tot september het beste. De temperatuur ligt dan gemiddeld net onder de 30 graden. Het temperatuur van het zeewater ligt dan gemiddeld gezien rond de 23 graden.

Bezienswaardigheden 
Één van Olbia's belangrijkste bezienswaardigheden heet de Basilica of San Simplicio. Deze Basiliek werd gebouwd aan het einde van de elfde eeuw die in uitermate goede conditie verkeerd. Buiten deze Basiliek heeft Olbia nog meer bezienswaardigheden, waaronder de Kerk van de Apostel St.Paul gebouwd in de middeleeuwen, tevens is er ook een prachtig Nationaal Archeologie Museum. De Grotte di Nettuno zijn absoluut ook een bezoek waard. Deze immense grotten zijn eeuwen oud en leuk om te ontdekken.

Vliegveld van Olbia op Sardinië
Het vliegveld van Olbia ligt op een kleine drie kilometer af van het centrum van de stad af, de luchthaven van Olbia heet airport Olbia Costa Smeralda. De luchthaven van Olbia biedt verschillende opties voor transfers naar uw plaatselijke bestemming. De mogelijkheden zijn de altijd aanwezige taxi's en autoverhuurbedrijven. Bij het vliegveld van Olbia liggen ook uitstekende buslijnen en treinverbindingen. Vanuit Olbia zijn er ook uitstekende mogelijkheden om naar de andere steden te reizen op Sardinië. Een aanrader is Cagliari de stad is makkelijk te bereiken met de trein. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Olbia Costa Smeralda Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Olbia vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Olbia? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Olbia te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Olbia? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Olbia vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Olbia deals. Tip: voor een last minute Olbia vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Olbia Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Olbia  

Hoe lang is het vliegen naar Olbia? De vliegtijd naar Olbia bedraagt 2 uur bij een rechtstreekse vlucht.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Olbia

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
De Vakantiediscounter
 € 13,-
Easyjet
 € 27,- -  € 30,-
KLM
 € 10,-
Transavia
- *
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
TUIFly.be
- *
Eurowings
- *
Condor
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Olbia aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Olbia zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024