Vliegen naar Bari

Bari is een stad in het zuiden van Italië, gelegen aan de Adriatische kust. De stad staat bekend om haar Sint Nicolaas basiliek, de laatste rustplaats van Sinterklaas....   

> lees meer
Prijsvrij

aanbevolen v.a. € 695,-

Tix

aanbevolen v.a. € 183,-

Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 214,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Bari voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Bari

Kaart Bari

Lees meer over Bari

... Hierdoor zijn veel legendes aan de stad verbonden. De stad telt ongeveer 330.000 inwoners. Bari is een belangrijke havenplaats aan de Adriatische Kust. Vanuit de plaats gaan verschillende veerboten naar Durrës in Albanië, Dubrovnik in Kroatie en Bar in Montenegro.

Cruisereis Bari
Bari is onder te verdelen in de oude historische stad met culturele bouwwerken en een modern deel waar je goed kunt shoppen. Er meren regelmatig cruiseschepen aan de boulevard aan.

Hoe kan ik een goedkoop vliegticket Bari Italië vinden?
Ben jij opzoek naar goedkope vluchten Bari, echter het blijkt lastig om ze te vinden? Neem dan eens een kijkje bij onze aanbieders. Je inschrijven voor onze gratis Flight-Alert service kan je ook helpen! Wij zorgen dat je dagelijks of wekelijks de scherpste tarieven ontvangt. Jij bepaalt de datum van je reis en de prijs die je wil betalen!

Tip: op dit moment zijn er veel aanbiedingen naar de tweede luchthaven, goed 100 kilometer verderop. Vanaf daar kan je o.a. ook vliegen vanuit Eindhoven Airport. Bari heeft daar nu geen verbinding mee. Zie: vliegen op Bari of Brindisi?

Beste reistijd Bari Italië
Bari kent warme zomers, in juli en augustus wordt het overdag gemiddeld zo'n 28 graden Celsius. Ook in mei en oktober is het goed toeven in Bari, de temperatuur ligt dan rond de 21 graden Celsius overdag. De winters zijn een stuk koeler, in januari en februari wordt het overdag meestal niet warmer dan een graad of 12.

Directe vlucht Bari vanaf Amsterdam?
8 km ten noordwesten van Bari ligt Airport Bari, ook wel bekend als Palese Airport. Vanaf Amsterdam gaan er geen rechtstreekse vluchten naar het vliegveld van Bari, maar lowcost airline Ryan Air vliegt wel vanaf Weeze (net over de grens bij Venlo). Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Bari Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Bari vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Bari? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Bari te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Bari? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bari vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Bari deals. Tip: voor een last minute Bari vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Bari Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Bari  

Hoe lang is het vliegen naar Bari? De vliegtijd naar Bari bedraagt 2 uur en 30 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Bari

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
De Vakantiediscounter
 € 13,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
TUI.nl
- *
Transavia
- *
KLM
 € 10,-
Eurowings
- *
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Bari aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bari zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024