Goedkoop vliegen naar Bolzano

Helaas gaan er geen directe vluchten naar Bolzano of Bozen vanuit Nederland of België. Maar er zijn gelukkig goede alternatieven voor een vlucht naar Bolzano: ...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Bolzano voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Bolzano vliegen? 3 Tips:

  • Cheap tickets Bolzano vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Bolzano te vinden!
  • Lastminute vliegen naar Bolzano kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Bolzano in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Bolzano boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.

De beste deals naar
Bolzano als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Bolzano

Hoe lang is het vliegen naar Bolzano? De vliegtijd naar Bolzano bedraagt iets meer dan 1,5 uur bij een rechtstreekse vlucht.

Bijkomende kosten bij vluchten Bolzano

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
NS International
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Bolzano o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Bolzano met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Bolzano. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bolzano zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017