Goedkoop vliegen naar Bolzano

Helaas gaan er geen directe vluchten naar Bolzano of Bozen vanuit Nederland of België. Maar er zijn gelukkig goede alternatieven voor een vlucht naar Bolzano: ...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Bolzano voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Bolzano

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Bolzano

Kaart Bolzano

Lees meer over Bolzano

... vliegtickets Innsbruck (op minder dan 100 km.) of een vlucht Amsterdam Verona. De laatste luchthaven ligt op circa circa 115 kilometer van Bozen / Bolzano airport, zie ook het kaartje op deze pagina. 

Vakantie in Bolzano
Bolzano dat in Nederland vaak als Bozen door het leven gaat, is de hoofdstad van Zuid Tirol in Italië. Wil je vliegen naar Bolzano? Dan heb je waarschijnlijk een vakantie in de Dolomieten in gedachten. Met name voor wintersport is deze regio zeer populair, het weer in Bolzano is in de winter erg sneeuwzeker! Toch is ook het middeleeuwse oude centrum van Bolzano zeer de moeite waard van het ontdekken. Er zijn veel mooie plaatsen in Italië die in Nederland niet zo bekend zijn en Bolzano hoort daar zeker bij. Een plek dus waar nog niet iedereen uit de straat al heen is geweest.

Ga je in de zomer naar Bolzano? Dan kun je overdag temperaturen van rond de 28 graden celsius verwachten. In de nacht koelt het aangenaam af. In het voor- en najaar is Bolzano ook een goede bestemming, de temperatuur ligt dan net een paar graden lager dan in het hoogseizoen. Hou wel rekening met de föhn die vanaf de Alpen in het voorjaar waait. 

Goedkoop vliegen naar Bolzano
Bolzano airport is van alle luchthavens in de regio het gunstigste gelegen voor wie wil skiën in de Dolomieten. Let op: vanaf Amsterdam en Brussel gaan vluchten naar Bolzano meestal via Rome. Vanuit de grensstreek met Duitsland kan je echter vaak wel erg gunstige Bolzano vliegticket aanbiedingen boeken voor directe vluchten! Maak een Flight Alert aan (zie rechtsboven) en we houden je op de hoogte als de acties van de luchtvaartmaatschappijen voor het komende seizoen online gaan.

Per trein naar Bolzano
Voor wintersporters is de trein vaak een erg aantrekkelijk alternatief voor vliegen. Je kunt immers onbeperkt bagage meeslepen en je ziet nog eens wat. Bolzano is bovendien dichterbij dan je denkt: vanaf München is de trein er in 4 uurtjes! Ook reizen per nachttrein naar Bolzano is een optie. Klik op de aanbieding van NS internationaal voor meer informatie over de treinreizen naar Bolzano.

Goedkoop naar Bolzano vliegen? 2 Tips:

  • Goedkope tickets Bolzano? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Bolzano te vinden!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Bolzano deals. Tip: voor een last minute Bolzano vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Bolzano Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Bolzano  

Hoe lang is het vliegen naar Bolzano? De vliegtijd naar Bolzano bedraagt iets meer dan 1,5 uur bij een rechtstreekse vlucht.

Nieuwste Error Fares

€ 35 ,-
Milaan
Amsterdam
€ 70 ,-
Wenen

Bijkomende kosten bij vluchten Bolzano

Aanbieder
Reserveringskosten
NS International
- *
Tix
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Bolzano aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bolzano zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024