Vliegen naar Florence

Florence, Firenze voor de Italianen, is de hoofdstad van Toscane. Omgeven door het bekende heuvellandschap ligt deze vooraanstaande cultuurstad in de Arno vallei. Florence heeft...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Florence voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Florence vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Florence vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Florence te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Florence? Geef je op voor de Florence Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Florence vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Florence kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Florence in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Florence boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Florence in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Florence als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Florence

Hoe lang is het vliegen naar Florence? De vluchtduur is circa 2 uur. Bij een vliegreis naar Florence met overstap kan je al snel een uur of 2 a 3 optellen.

Bijkomende kosten bij vluchten Florence

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Tix
 € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
GoedkoopsteStedentrip
- * -  € 25,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Florence o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Florence met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Florence. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Florence zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017