Vliegen naar Rome

Rome, de Italiaanse hoofdstad is misschien wel de meest aantrekkelijke stad van heel Europa! Werkelijk iedereen komt hier aan zijn trekken. In Rome viert de cultuur al eeuwen lang...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Rome voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Rome vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Rome vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Rome te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Rome? Geef je op voor de Rome Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Rome vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Rome kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Rome in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Rome boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Rome in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Rome als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Rome

Hoe lang is het vliegen naar Rome? De vluchtduur is ongeveer 2 uur en 15 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten Rome

Aanbieder
Reserveringskosten
See Buy Fly
- *
Schipholtickets
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Transavia
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Rome o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Rome met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Rome. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Rome zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017