Vliegen naar Parma

Parma is een Italiaanse stad die bekent staat om de heerlijke Parmezaanse kaas, Parmaham en Tortellini. Bougondiers kunnen hier hun hart ophalen! Parma staat niet alleen bekend...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Parma voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Parma

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Parma

Kaart Parma

Lees meer over Parma

... bekend om haar heerlijke eten maar ook om haar vele (historische) bezienswaardigheden. Een aantal bezienswaardigheden van Parma zijn: The Church of San Giovanni Evangelista, Sanctuary of Santa Maria della Steccata en het prachtige Teatro Farnese.

Parma ligt in het noorden van Italië, tussen Bologna en Milaan in. Tussen deze drie steden is een goede treinverbinding. Wil je dus meer van Italië ontdekken? Dan kun je dat eventueel per trein doen. Een andere optie is om een auto te huren, op deze manier heb je natuurlijk alle vrijheid.

Net als in de rest van Italië, is het vooral in de zomer goed toeven in Parma. In het voorjaar is de natuur rondom Parma prachtig, alles staat in die periode in bloei. Vanaf Amsterdam gaan er geen rechtstreekse vluchten naar Parma, je zult of een overstap moeten maken of je kunt vliegen op Verona, een stad op een goede 100 kilometer van Parma.

Goedkoop naar Parma vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Parma? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Parma te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Parma? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Parma vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Parma kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Parma vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Parma boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Parma in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Parma Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Parma  

Hoe lang is het vliegen naar Parma? De vluchtduur is 2,5 uur incl. een tussenstop van een uur.

Nieuwste Error Fares

€ 278 ,-
Toronto
€ 19 ,-
Dublin
€ 855 ,-
Kaapverdie

Bijkomende kosten bij vluchten Parma

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Parma aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Parma met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Parma zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023