Vliegen naar Bologna

Bologna is de hoofdstad van de gelijknamige provincie Bologna. In Bologna zijn een groot aantal prachtige kerken en musea te vinden. Daarnaast herbergt Bologna de oudste...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Bologna voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Bologna vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Bologna vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Bologna te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Bologna? Geef je op voor de Bologna Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bologna vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Bologna kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Bologna in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Bologna boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Bologna in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Bologna als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Bologna

Hoe lang is het vliegen naar Bologna? Via een rechtstreekse vlucht bedraagt de vliegtijd naar Bologna 1 uur en 45 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten Bologna

Aanbieder
Reserveringskosten
Schipholtickets
 € 30,-
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
GoedkoopsteStedentrip
- * -  € 25,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Bologna o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Bologna met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Bologna. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bologna zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017