Vliegen naar Venetie

Goedkoop naar Venetië, wie wil dat nou niet. VliegenNaar zorgt ervoor dat jij snel & simpel die gewilde tickets Venetië vanaf Amsterdam, Eindhoven of Rotterdam kan boeken door niet alleen het beste Venetië vliegticket aanbod te tonen, maar ook door jou prijsupdates te sturen met de Venetië Flight Alert. Kom maar op met die deals!

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 103,-

Easyjet

aanbevolen v.a. € 103,-

Eurowings

aanbevolen v.a. € 102,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Venetie voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Venetie

Kaart Venetie

Lees meer over Venetie

...

De allergoedkoopste vluchten naar Venetië worden uitgevoerd door Ryanair vanaf Eindhoven. Let op, je vliegt op deze route wel op Treviso, een luchthaven op ongeveer een uurtje afstand van de binnenstad van Venetië!  

Venetië is een beeldschone stad in het noordoosten van Italië. Wereldwijd is deze stad bekend om haar prachtige historisch centrum. Gezellige restaurantjes, knus in een gondel en het mediterrane klimaat: romantisch is het toverwoord van Venetië. De gemeente Venetië heeft net geen 265,000 inwoners. Daarvan wonen er 62,000 mensen zelf in Venetië.

Goedkope vluchten Venetië
Als je opzoek bent naar voordelige vliegtickets naar Venetië is het raadzaam je in te schrijven voor de gratis Flight-Alert service. Vertel ons de datum dat je wil reizen en de prijs die je wil betalen voor een ticket. Wij gaan dan voor je aan de slag om de scherpste tarieven te vinden. Wij zorgen dat je dagelijks of wekelijks bericht krijgt over de beste deals! Dit scheelt je weer een hoop onnodig zoek werk. Omdat wij dit allemaal voor je doen!

Beste reistijd Venetië
In de zomermaanden juli en augustus is het erg warm en vooral druk. In de buitenwijken is het echter wel rustiger dan bijvoorbeeld bij een toeristische trekpleister las het San Marco. De beste periodes weer technisch en met eventuele drukte zijn het voorjaar en najaar. In de winter is het erg fris en mede doordat water zo een belangrijke rol speelt in de stad kan het nog kouder aanvoelen. De kans op temperaturen onder nul zijn vrij klein.

Wat zijn de bezienswaardigheden?
Het historische centrum van Venetië staat als sinds 1987 op de UNESCO werelderfgoedlijst. Logisch ook, de historie van de gebouwen, en de huizen die soms wel kunstwerken lijken vind je ook nergens anders. Het water dat door Venetië stroomt maak het plaatje natuurlijk compleet. Wanneer je Venetië bezoekt sla dan de Basiliek van San Marco niet over. Riva degli Schiavoni is absoluut de moeite waard. Langs deze prachtige kade leggen veel boten aan die vanaf de Venitiaanse eilanden komen. Ook is dit een populair vertrekpunt van de wereldberoemde gondels van Venetië. Dogepaleis op het San Marco plein dat wordt gezien als één van de belangrijkste en mooiste niet religieuze gotische gebouwen. De doge waarna het paleis is vernoemd was de leider van de Republiek Venetië. Tegenwoordig is het een museum wat absoluut de moeite waard is om te bezoeken.

Luchthaven Venetië
Venetië heeft twee vliegvelden, Airport Marco Polo (VCE) en Luchthaven Venetië-Treviso. Het meest dichtstbijzijnde vliegveld is de luchthaven Marco Polo, ook wel Venice Airport genoemd, op ongeveer 20 kilometer afstand. Vanaf Nederland gaan er meerdere rechtstreekse vluchten (o.a. met Transavia, KLM, TUI en Alitalia). Al deze rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam zijn voor vliegen op Venice Marco Polo Airport. Handige informatie over Venetië Airport vindt u op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Venetie vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Venetie? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Venetie te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Venetie? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Venetie vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Venetie deals. Tip: voor een last minute Venetie vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Venetie Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Venetie  

Hoe lang is het vliegen naar Venetie? De vliegtijd naar Venetie bedraagt net geen 2 uur vanaf Amsterdam Schiphol.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Venetie

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Easyjet
 € 27,- -  € 30,-
De Vakantiediscounter
 € 13,-
KLM
 € 10,-
NS International
- *
Cheaptickets.nl
 € 29,-
GoedkoopsteStedentrip
- *
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Ryanair
 € 27,- -  € 30,-
TUIfly
- *
Transavia
- *
Sunweb
 € 40,-
Bebsy
 € 20,-
CityNightline
- *
TUI.nl
- *
Royal Air Maroc
 € 27,- -  € 30,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
Scandinavian Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Singapore Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Wizz Air
 € 27,- -  € 30,-
China Airlines
- *
Garuda Indonesia
 € 27,- -  € 30,-
Emirates
 € 27,- -  € 30,-
Top VliegenNaar.nl
- *
Eurowings
- *
Brussels Airlines
- *
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Venetie aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Venetie zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024