Vliegen naar Venetie

Venetië is een beeldschone stad in het noordoosten van Italië. Wereldwijd is deze stad bekend om haar prachtige historisch centrum. Gezellige restaurantjes, knus in een...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Venetie voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Venetie vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Venetie vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Venetie te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Venetie? Geef je op voor de Venetie Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Venetie vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Venetie kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Venetie in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Venetie boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Venetie in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Venetie als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Venetie

Hoe lang is het vliegen naar Venetie? De vliegtijd naar Venetie bedraagt net geen 2 uur vanaf Amsterdam Schiphol.

Bijkomende kosten bij vluchten Venetie

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
GoedkoopsteStedentrip
- * -  € 25,-
Ryanair
 € 25,- -  € 39,-
Transavia
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Venetie o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Venetie met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Venetie. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Venetie zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017