Vliegen naar Brindisi

Goedkoop vliegen op Brindisi in prachtig Puglia? Er zijn diverse opties voor wie vliegtickets Brindisi Italie zoekt. In het zomerseizoen is er o.a. een vlucht Amsterdam Brindisi rechtstreeks met TUIfly. Vanuit Eindhoven, Rotterdam en Brussel gaan er lowcost vluchten.

> lees meer
Transavia Vakantiegeld Sale: Brindisi v.a. €69!
Tix

aanbevolen v.a. € 432,-

Transavia

aanbevolen v.a. € 156,-

KLM

aanbevolen v.a. € 249,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Brindisi voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Brindisi

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Brindisi

Kaart Brindisi

Lees meer over Brindisi

...

Deze kustplaats is gelegen aan de Adriatische Zee in de hak van Italië. Het is een oude Romeinse stad met veel bezienswaardigheden. Een van de beroemdste kastelen is Swabian, gebouwd in de 13e eeuw met stenen van de oude stadsmuur en delen van historische monumenten. Het kasteel, gelegen aan de haven, was in zowel de Eerste als de Tweede Wereldoorlog een marinebasis. Je kunt tijdens een vakantie Brindisi naast vele kastelen, monumenten en kathedralen bezoeken.

Welke maatschappijen vliegen op Brindisi? 
Vliegen naar Brindisi kan met een groot aantal verschillende vliegmaatschappijen, zoals Tuifly, Alitalia en KLM. Deze airlines verzorgen de vluchten Amsterdam – Brindisi. Let wel, je maakt vrijwel altijd een overstap in Rome of Milaan. Er zijn zelfs vluchten waarbij je wel twee overstappen maakt.

Is er een directe vlucht Brindisi vanaf Amsterdam?
In de zomer zijn er Tuifly Brindisi vluchten vanuit Amsterdam en vanuit Brussel. Geef je de voorkeur aan een vlucht Eindhoven Brindisi? RyanAir vliegt vanaf deze airport 2 a 3 keer per week. Tot slot zijn er in de zomermaanden ook Rotterdam Brindisi vluchten met Transavia en Eurowings vluchten vanuit Dusseldorf. Kortom ruime keuze in welke regio in Nederland of Belgie je ook woont!

Papola Casale Puglia Airport
De luchthaven van Brindisi heet Papola Casale en heeft de airport code BDS. Het vliegveld ligt op ongeveer 6 kilometer van het centrum van de stad verwijderd. Het staat lokaal ook wel bekend als vliegveld Puglia. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Brindisi Airport op Vliegveldinfo.nl.

Perfect voor een zonnige vakantie
Het klimaat in Brindisi en de overkoepelende regio Puglia is goed. Zomers je kunt hier dan ook een zonnige strandvakantie beleven. Nabijgelegen steden zijn Lecce (38 km) en Bari (113). Vanuit de haven vertrekken ferry's naar Griekenland en Turkije.

Goedkoop naar Brindisi vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Brindisi? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Brindisi te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Brindisi? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Brindisi vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Brindisi kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Brindisi vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Brindisi boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Brindisi in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Brindisi Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Brindisi?  

De vliegtijd Brindisi vanaf Amsterdam is 2,5 uur met een directe vlucht. Met tussenstop of overstap is de vluchtduur al snel minimaal 5,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Brindisi

Aanbieder
Reserveringskosten
Top Transavia
- *
TUIfly
- *
Tix
 € 30,-
De Vakantiediscounter
 € 13,-
TUI.nl
- *
KLM
 € 10,-
Ryanair
 € 27,- -  € 30,-
TUIFly.be
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Brindisi aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Brindisi zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024