Vliegen naar Brindisi

De kustplaats Brindisi is gelegen aan de Adriatische Zee in de hak van Italië. Het is een oude Romeinse stad met veel bezienswaardigheden. Een van de beroemdste kastelen is...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 197,-

KLM

aanbevolen v.a. € 197,-

TUIFly.be

aanbevolen v.a. € 200,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Brindisi voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Brindisi

Kaart Brindisi

Lees meer over Brindisi

... Swabian, gebouwd in de 13e eeuw met stenen van de oude stadsmuur en delen van historische monumenten. Het kasteel, gelegen aan de haven, was in zowel de Eerste als de Tweede Wereldoorlog een marinebasis. Je kunt tijdens een vakantie Brindisi naast vele kastelen, monumenten en kathedralen bezoeken.

Een zonnige vakantie Brindisi Italië
Het klimaat in Brindisi en de overkoepelende regio Puglia is goed. Zomers je kunt hier dan ook een zonnige strandvakantie beleven. Nabijgelegen steden zijn Lecce (38 km) en Bari (113). Vanuit de haven van Brindisi vertrekken ferry's naar Griekenland en Turkije.

Op zoek naar goedkope vliegtickets Brindisi?
Vliegen naar Brindisi kan met verschillende vliegmaatschappijen, zoals Alitalia en KLM. Deze airlines verzorgen de vluchten Amsterdam – Brindisi. Let wel, je maakt vrijwel altijd een overstap in Rome of Milaan. Er zijn zelfs vluchten waarbij je wel twee overstappen maakt.

Is er een directe vlucht Brindisi vanaf Amsterdam?
De lowcost airline Ryan Air vliegt met ingang van maart 2012 vanaf Eindhoven airport direct op Brindisi. De luchthaven van Brindisi heet Papola Casale en heeft de airport code BDS. Het vliegveld ligt op ongeveer 6 kilometer van het centrum van de stad verwijderd.

Goedkoop naar Brindisi vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Brindisi vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Brindisi te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Brindisi? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Brindisi vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Brindisi kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Brindisi in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Brindisi boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Brindisi in 2021? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Brindisi Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Brindisi  

Hoe lang is het vliegen naar Brindisi? De vliegtijd Brindisi vanaf Amsterdam is vanaf 5,5 uur te boeken. Echter, de vluchtduur Brussel Brindisi bedraagt maar 2,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 281 ,-
Cancun
€ 384 ,-
Bangkok
€ 139 ,-
Rome

Bijkomende kosten bij vluchten Brindisi

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 28,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
Ryanair
 € 27,- -  € 30,-
Transavia
- * -  € 28,-
TUIFly.be
 € 25,-
Vueling
- *
Jet Airways
 € 27,- -  € 30,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Brindisi aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Brindisi met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Brindisi zijn het laatste gecheckt op 04-11-2020