Vliegen naar Pescara

Pescara is een Italiaanse stad aan de Adriatische Zee, gelegen in de regio Abruzzo. Pescara zelf heeft een prachtig zandstrand en een gezellige boulevard. Pescara heeft een...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Pescara voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Pescara vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Pescara vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Pescara te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Pescara? Geef je op voor de Pescara Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Pescara vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Pescara kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Pescara in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Pescara boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Pescara in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Pescara als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Pescara

Hoe lang is het vliegen naar Pescara? De vluchtduur is 6 uur en 10 minuten. Dit is inclusief een tussenstop van 3 uur en 20 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten Pescara

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Schipholtickets
 € 30,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Pescara o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Pescara met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Pescara. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Pescara zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017