Vliegen naar Pescara

Pescara is een Italiaanse stad aan de Adriatische Zee, gelegen in de regio Abruzzo. Pescara zelf heeft een prachtig zandstrand en een gezellige boulevard. Pescara heeft een...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 1,990,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Pescara voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Pescara

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Pescara

Kaart Pescara

Lees meer over Pescara

...eft een aantal erg mooi en leuke plekken die een bezoekje waard zijn waaronder de Pescara Cathedral. Pescara heeft ook een jaarlijks internationaal jazz festival genaamd Pescara Jazz, Pescara Jazz bestaat als sinds 1969 en is sindsdien één van de meest gerenommeerde jazz festivals van Europa.

Goedkope vluchten naar Pescara?
Hoe kan je nou goedkoop vliegen naar Psscara? Het vliegveld van Pescara genaamd Liberi International Airport (PSR) ligt op een kleine 10 kilometer afstand van de binnenstad van Pescara vandaan. Vergelijk altijd de luchthavens van je vertrek bestemming, Brussel of Düsseldorf kan veel goedkoper zijn om van te vertrekken!
Huur op het vliegveld een auto of ga met de taxi naar Pescara. In Italië is het ook zeker aan te raden een scooter te huren en heerlijk zelf erop uit te trekken. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Pescara Airport op Vliegveldinfo.nl.

Ben je bereid om na de vlucht even door te rijden? Dan is het zeker een aanrader om naar de hoofdstad te vliegen. Goedkoop vliegen naar Rome is doorgaans veel gemakkelijker dan een goedkope vlucht naar Pescara vinden, voornamelijk door de hoeveelheid aanbod die tussen Nederland en omstreken vliegt naar Rome vergeleken met de hoeveelheid aanbieders van vliegtickets Pescara. 
De hoofdstad van Italië ligt op zo'n 150 kilometer afstand van Pescara en vaak een goedkopere bestemming. Je kunt in Rome op het vliegveld een auto huren en naar Pescara reizen. Ook zijn de treinverbindingen in Italië doorgaans erg goed en goedkoop.

Goedkoop naar Pescara vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Pescara? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Pescara te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Pescara? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Pescara vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Pescara deals. Tip: voor een last minute Pescara vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Pescara Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Pescara  

Hoe lang is het vliegen naar Pescara? De vluchtduur is 6 uur en 10 minuten. Dit is inclusief een tussenstop van 3 uur en 20 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Pescara

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Ryanair
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Pescara aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Pescara zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024