Vliegen naar Puglia

Vliegen op Bari of Brindisi? In dit luchthavens Puglia Italie overzicht zie je welk vliegveld bij Puglia het gunstigste is.

Goedkope vliegtickets Puglia : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Brindisi
bestemming Brindisi

Hoewel dit vliegveld net iets kleiner is dan die van Bari tref je naar deze luchthaven de meeste aanbiedingen van goedkope Puglia vliegtickets!

Luchthavens in Puglia

Kaart Puglia

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Puglia

Vakantie in de mooie Italiaanse regio Puglia is zowel populair voor een rondreis als een weekje relaxen aan de mooie stranden. De streek heeft namelijk zowel een heerlijk klimaat als een schitterend landschap en de nodige bezienswaardigheden.

Waar ligt Puglia in Italie?
Puglia ligt in het zonnige Zuiden, in het deel van Italie dat ook wel de hak wordt genoemd. Het is bijna 2100 kilometer vanaf Utrecht en daarmee voor reizen per auto voor de meesten te ver. Maar gelukkig beschikt de regio over twee prima vliegvelden met goede verbindingen.

Vluchten Puglia Italie - Brindisi of Bari?
De vliegvelden Bari en Brindisi hebben beide een flink aantal verbindingen vanuit Nederland en Belgie. De keuze is mede afhankelijk van je favoriete vertrekluchthaven.

Wil je vanuit Amsterdam vliegen naar Puglia Italie? Dan zijn er rechtstreekse vluchten naar vliegveld Brindisi met TUIfly. Vliegen naar Puglia vanuit Einhoven kan naar dezelfde luchthaven met Ryanair. Ook zijn er Transavia vluchten naar deze luchthaven vanuit Rotterdam. Transavia heeft ook vluchten naar de tweede luchthaven van Puglia, Bari vanaf Amsterdam Schiphol.

Zoals je ziet op de kaart van Puglia en omgeving kan het in enkele gevallen gunstig zijn om te kiezen voor vluchten naar Napels, deze stad ligt ten westen van de regio.

Goedkoop naar Puglia vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Puglia? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Puglia te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Puglia? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Puglia vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Puglia kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Puglia vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Puglia boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Puglia in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Puglia Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Puglia? 

De vliegtijd naar Puglia is, met een nonstop vlucht vanuit Nederland of Belgie, circa 2 uur en 30 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten Puglia

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Transavia
- *
KLM
 € 10,-
TUIFly.be
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Puglia aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Puglia met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Puglia zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024