Vliegen naar Trieste

Trieste is een Italiaanse stad aan de grens van Slovenië. De stad heeft een inwonertal van ongeveer 210.000. Trieste heeft een heerlijk mediterraans klimaat waardoor het in...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 373,-

Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 373,-

KLM

aanbevolen v.a. € 210,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Trieste voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Trieste

Kaart Trieste

Lees meer over Trieste

... de zomer gemiddeld 25 graden is met een heerlijk zeebriesje. In de winter ligt de temperatuur rond de 7 graden Celsius.

Vakantie Trieste
Trieste is een grote havenstad maar heeft daarnaast een aantal indrukwekkende bezienswaardigheden. Een paar van deze bijzondere plekjes in Trieste zijn Piazza Unita D'Italia, het Miramare kasteel en The Trieste Seafront een plek waar je prachtig uitzicht op de zee hebt.

Luchthaven Trieste, directe vlucht Trieste
Friuli Venezia Giulia Airport (TRS), ook wel bekend als Trieste Airport en Ronchi dei Legionari Airport, ligt een kleine 30 kilometer van Trieste vandaan. Vanaf Weeze (vlak over de grens bij Venray) gaan er rechtstreekse vluchten naar Trieste. Vanaf Amsterdam maak je een overstap, waarschijnlijk in München, Rome of Milaan. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Triëst Airport op Vliegveldinfo.nl.

Uitstapjes, bezoek Venetië!
Trieste had al vroeg in de geschiedenis een treinnetwerk, vooral richting het oosten van Europa. Vandaag de dag is vooral de verbinding Trieste - Venetië populair. Er leuk voor een dagje (of twee dagen met en overnachting in Venetië) als uitstapje.

Goedkoop naar Trieste vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Trieste? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Trieste te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Trieste? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Trieste vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Trieste deals. Tip: voor een last minute Trieste vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Trieste Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Trieste  

Hoe lang is het vliegen naar Trieste? De vluchtduur Trieste vanaf Amsterdam is gemiddeld 4,5 uur inclusief overstaptijd.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Trieste

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Trieste aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Trieste zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024