Vliegen naar het Comomeer

Het dichtstbijzijnde vliegveld of goedkope vliegtickets Comomeer? De beste deals & tips voor vliegen naar het Comomeer handig op een rij!

Goedkope vliegtickets Comomeer : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Milaan
bestemming Milaan

Milaan heeft meerdere luchthavens waarvan Malpensa de grootste is. Vanuit Nederland en Belgie zijn er een groot aantal luchtvaartmaatschappijen die naar deze bestemming vliegen! 

Luchthavens in Comomeer

Kaart Comomeer

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Comomeer


Dichtstbijzijnde vliegveld Comomeer


Op vakantie langs het Comomeer? Op onze website delen we graag de beste tips voor de meest comfortabele en de goedkoopste vluchten naar deze geweldige vakantiebestemming.

Vergelijk Milaan Malpensa en Bergamo met Verona en Lugano voor een vakantie aan het Comomeer.

Vliegveld Milaan Malpensa

Voordelig met het vliegtuig naar het Comomeer? Dan kan je o.a. met lowcost vliegers EasyJet en Vueling vanaf Schiphol vliegen. Maar ook KLM heeft dagelijks vluchten naar Malpensa.

Malpensa ligt op circa 50 km van het Comomeer en van het stadscentrum van Milaan. Het heeft bovendien perfecte openbaar vervoer verbindingen. Per openbaar vervoer duurt de reis van Malpensa naar Como een kleine 2 uur.

Neem de Malpensa Express vanaf terminal 1 van het vliegveld naar Milaan Centraal Station. Vanaf Milaan CS kun je de metro nemen naar Cadorna waarde trein naar het Comomeer vertrekt. 

Ontdek goedkope vluchten naar Milaan Malpensa

Luchthaven Orio al Serio Bergamo

Vliegveld Orio al Serio is de luchthaven van Bergamo en de tweede luchthaven van Milaan. Van Bergamo naar het Comomeer is het 65 kilometer.  

Reis je per openbaar vervoer? Reken voor een reis met de trein tussen Bergamo en het Comomeer met ongeveer 2 uur. 

Het vliegveld van Verona

Ga je een auto te huren? Dan is het zeker de moeite om het vliegveld van Verona als optie mee te nemen. De afstand naar het Comomeer is namelijk nog geen 150 kilometer en er zijn regelmatig geweldige aanbiedingen naar dit vliegveld.

Bekijk de beste deals voor vliegtickets Verona hier.

Vliegen naar Lugano Airport
De dichstbijzijnde luchthaven naar het Comomeer is feitelijk Lugano in Zwitserland. Vanuit Nederland en Belgie zijn de verbindingen naar dit vliegveld echter niet goed. Vandaar dat je toch beter voor Milaan of Verona kunt kiezen.

Bekijk de opties voor vliegen naar Lugano.

De beste reistijd

De beste tijd om het Comomeer te bezoeken is in het voor- en najaar. Mei, juni en september en oktober zijn bijvoorbeeld heerlijke maanden. Boven het meer waait een aangename wind, zodat je altijd verzekerd bent van verkoeling.

Goedkoop naar Comomeer vliegen? 3 Tips:

  • Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Comomeer vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Comomeer kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Comomeer vlucht in een vakantie moet je vroeg boeken!
  • Goedkope vlucht Comomeer in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Comomeer Deals als 1e ontvangen?


Bijkomende kosten bij vluchten Comomeer

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
De Vakantiediscounter
 € 13,-
GoedkoopsteStedentrip
- *
Easyjet
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Comomeer aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Comomeer zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024