Vliegen naar Palermo

Vakantie in Palermo? De vierde stad van Italië ligt aan de noordkant van het eiland. In Palermo zijn een tal van bezienswaardigheden waaronder vele musea, prachtige...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 121,-

Corendon.com

aanbevolen v.a. € 208,-

Eurowings

aanbevolen v.a. € 112,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Palermo voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Palermo

Kaart Palermo

Lees meer over Palermo

... kathedralen en beeldschone pleinen. Italië staat altijd voor één ding; heerlijk eten en dat is in Palermo dan ook niet anders. Heerlijke pasta's, pizza's en  ander verrukkelijk eten wordt daar vers voor je klaargemaakt.

Goedkope vluchten naar Palermo
Wij bieden een gratis service aan om je altijd tegen de scherpste tarieven tickets te boeken. Met onze Flight-Alert service blijf je altijd op de hoogte van de beste tarieven. Jij geeft de prijs aan die je wil betalen voor een ticket en de datum van je reis. Wij doen vervolgens het zoek werk voor je en houden je dagelijks of wekelijks op de hoogte.

Palermo vluchten met Transavia
Van eind april t/m oktober vliegt Transavia vanaf Amsterdam Schiphol Airport direct naar de hoofdstad van Sicilië. Deze rechtstreekse vluchten naar Palermo zijn echter grotendeels chartervluchten waarvan de vliegtuigstoelen bezet worden door touroperators. Daardoor zijn de goedkoopste vluchten Palermo bij Transavia snel zijn uitverkocht. Een belangrijke tip is hier dus: boek op tijd om goedkope bieding voor vliegen naar Palermo te pakken te krijgen. Of schrijf je in voor de eerder genoemde gratis Flight-Alert service!

Het vliegveld van Palermo
De luchthaven van Palermo kent meerdere benamingen, zo wordt het wel Palermo Airport als Falcone-Borsellino Airport als Punta Raisi Airport genoemd.Vanaf de luchthaven kom je makkelijk in de stad: er rijdt namelijk een trein tussen het vliegveld en het centrum van de stad. Op werkdagen rijdt de trein een keer in het halfuur. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Palermo Airport op Vliegveldinfo.nl.

Bezienswaardigheden tijdens een vakantie in Palermo
De kathedraal van Palermo in het Italiaans: Catthedrale della Sante Vergine Maria Assunta is absoluut een bezoek waard. De middeleeuwse kerk heeft als thema de Maria ten hemelopening en stamt uit eind 12de eeuw. De kathedraal die hiervoor stond stamt uit de 6de eeuw en is zelfs even een moskee geweest. Echter rond 1169 werd de originele kathedraal vernietigd door een aardbeving. Een andere aanrader is het Castello della Cuba ook wel de kubus genoemd. Als je om het gebouw heen loopt snap je meteen waarom het gebouw deze bijnaam heeft. Het gebouw stamt uit 1180 en wordt al een aantal jaren gerestaureerd door de Italiaanse staat.

Weer en klimaat
Palermo heeft een mediterraan klimaat, van mei tot en met oktober ligt de gemiddelde temperatuur overdag boven de 20 graden Celsius. In juli loopt dit zelfs op naar circa 28 graden Celsius. Het regent dan ook bijna niet. In de winter ligt de temperatuur overdag rond de 15 graden en regent het een stuk meer dan in de zomermaanden.

Goedkoop naar Palermo vliegen? 1 Tips:

  • Goedkoop vliegen naar Palermo? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Palermo vliegticket aanbiedingen!

De beste Palermo Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Palermo  

Hoe lang is het vliegen naar Palermo? De vliegtijd naar Palermo bedraagt 2 uur en 40 minuten bij een rechtstreekse vlucht.

Nieuwste Error Fares

€ 35 ,-
Milaan
Amsterdam
€ 70 ,-
Wenen

Bijkomende kosten bij vluchten Palermo

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
De Vakantiediscounter
 € 13,-
KLM
 € 10,-
Easyjet
 € 27,- -  € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Swiss International Air Lines
 € 25,- -  € 39,-
Kayak
- *
Corendon.com
- *
Transavia
- *
TUIFly.be
- *
Ryanair
 € 27,- -  € 30,-
Eurowings
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Palermo aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Palermo zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024