Goedkoop vliegen naar Verona

Verona is de hoofdstad van de in Noord-Italië gelegen provincie Verona. De stad heeft meer dan een kwart miljoen inwoners en staat sinds 2000 op de Werelderfgoedlijst van...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Verona voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Verona vliegen? 3 Tips:

  • Cheap tickets Verona vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Verona te vinden!
  • Lastminute vliegen naar Verona kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Verona in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Verona boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.

De beste deals naar
Verona als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Verona

Hoe lang is het vliegen naar Verona? De vliegtijd bij een rechtstreekse vlucht vanaf Amsterdam Schiphol naar Verona bedraagt 1 uur en 40 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten Verona

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
GoedkoopsteStedentrip
- * -  € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
TUI.nl
 € 15,- -  € 20,-
Transavia
- *
NS International
- *
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Verona o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Verona met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Verona. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Verona zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017